Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
60
Napisanych postów
2713
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
23810
1. WIEK: 25
2. WAGA: 90
3. WZROST: 178
4. WYMIARY:
-biceps: 44
-klatka:
-udo:
-talia:
5. STAŻ NA SIŁOWNI: 10
6. DIETA: jest
-białko:
-węglowodany:
-tłuszcz:
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: test propionta
8. TRENING: gestość
9. CEL CYKLU: rzeźba
10. OSTATNI CYKL I ODSTEP CZASOWY OD JEGO ZAKONCZENIA:
11. POZIOM BF%:
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): brak
13. STAN ZDROWIA: dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA: brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
PYTANIE:
WItam konczę za 21 dni 5 miesięczny cykl na środkach tkaich jak enanthan i propionat. Enanthan 300 mg/ week, ostatnie 2 miesiące propionat 100 mg e2d do teraz. Zostało 21 dni, na teraz mam 30 tabletek clomidu i 3 ampulki pregnylu po 5000 j.m kazda.
Pytam jak rozpisac ten hcg bo czytam rozne opinie i nie moge znalezc konkretnej jedne mowia zeby nie laczyc clmidu z hcg inne zeby brac razem, prosze o pomoc kiedy faktycznie nalezy to zrobic w przypadku tego cyklu
Szacuny
60
Napisanych postów
2713
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
23810
progres widze z miesiąca na miesiąc, nie tyle w kg co w jakości, postanowiłem ze pociągne jeszce 60 dni na propie wlacze teraz hcg 3 tygodnie i potem na zakonczenie za 60 dni hcg i clomid
Szacuny
10
Napisanych postów
751
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
5743
2 tygodnie HCG 1000iu co trzeci dzień tak aby skończyc tydzień przed clomidem aby sie nie nakladaly, a clomid 3 dni po ostatnim strzale propa - pierwszy dzień 3 tabletki, drugi 2, potem 1 tabletka do końca.
Szacuny
60
Napisanych postów
2713
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
23810
na dopietej diecie wyniki siłowe plus 50 kg srednio ławka i ciąg, aczkolwiek dla mie to bez znaczenia, waga z 84 do 92, dobrej jakosci mięso. Jestem zaowolony, mozna by rzec ze kg mało, nie szedłem w ilosc a "wizualna jakosc"
pociagnalbym dalej cykl ale nie wiem czy warto dluzej ciagnac, niby cuzje sie swietnie i widze progres minimalny ale widze, wiele osob mowi ze jak jest ok to nie ma sensu przerywac, sam juz nie wiem de facto tak mozna cale zycie jechac :)