Waga:75kg
Obwód talii: ok. 81cm
bf: ok. 12,3
Witam. Otóż mam zamiar skończyć niedługo redukcję. Ogólnie, wszystko już wygląda w miare, nie licząć cycków (lipomastia, z którą walcze od długiego czasu), i tych cholernych boczków, przez których nie widać dobrze brzucha. Teoretycznie, na redukcji jestem już prawie od roku (spadek z 96->75 w wadze, i w pasie z ponad 100 na 81). Jednak trochę zaniedbałem treningi po początkowym zbiciu wagi o 12 kilo. Ponownie wróciłem niedawno do treningów, dobiłem 9 kilo, i spadłem ponownie mocno z pasa (z około 92, na 81 właśnie). I teraz mam zamiar dokończyć redukcję, by spaść do 10%bf-u, i żeby wszystko było elegancko widać ;).
Trening który stosuje to 5x5 Bill stara 3x w tygodniu (ok. godziny:poniedziałek, środa, piątek), oraz aeroby 2x w tygodniu (30 minut:poniedziałek, piątek), oraz 1x HIIT'y (10x15/30:środa).
Dorzucam zrzut z diety (PS, dorzucam warzywa do posiłków, masła używam w znikomych ilościach, prawdziwego, a węgle na kolację są by wytwarzać serotoninę lepiej, i by lepiej się spało, z tego co czytałem, to daje efekt).
Czekam na wszelkie porady, oceny itp. ;)

Zmieniony przez - ludi889 w dniu 2013-07-11 16:39:34
Zmieniony przez - ludi889 w dniu 2013-07-11 16:42:00