SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Końcówka redukcji

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 183

Formularz - Proszę o pomoc

Wiek

36

Waga

87

Wzrost

190

Obwód ramienia

Obwód klatki

Obwód uda

Obwód talii

Staż na siłowni

3

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

B 200, T 75, W 160

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

Enan 500mg week, cypio 600mg week

Opisz swój plan treningowy

Push/pull/ legs

Cel cyklu

Redukcja

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

On

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

10-12%

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Ektomorfik

Stan zdrowia

Bardzo dobry

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

PPM (podstawowa przemiana materii)

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Nie robie maxów, klatka 6x100kg, martwy 6x100kg, przysiag 6x100kg
Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 12 dni Przeczytanych tematów 29
Witam serdecznie, pierwszy post ale forum czytam od lat i wyciągnąłem z niego ogrom wiedzy.
Trenowałem około 3 lata rekreacyjnie i naturalnie trzymając wagę 85kg. Od pazdziernika zeszłego roku jestem na testosteronie, leciałem mniej więcej 14 tygodni enan 500 mg tygodniowo, potem 10 tyg mostek i odpoczynek z dawką około enan 150-200mg tyg. Dotarłem do około 94-95 kg. W kwietniu zacząłem redukcje i na dzień dzisiejszy zszedłem do 87 kg z zarysem kraty więc zakładam, że mam jakieś 10-12% BF. Teraz leci cypio 600mg/ tydz. Badania robiłem regularnie, HCG 5000 co 8tyg. Cały czas ARI 0,25mg eod i to trzymało estro w okolicach połowy normy. Dietę trzymam zawsze! Teraz mam pomysł by na ostatnie 3tyg redukcji dorzucić 50mg ed T3 potem zrobić ładowanie i wyjść na zero kaloryczne, wejść na mostek 150mg / tydzień i cieszyć się formą :)
Moje zapotrzebowanie to 3000 kcal, ścinałem stopniowo po około 300 kcal na miesiąc i teraz jestem na około 2100 i już niżej nie będę schodził. Obecnie B 200g, T 75g, W 160g.
Co wy na to? Co powinienem jeszcze wiedzieć lub zbadać?
Badania: test 7100 norma do 850
Estradiol 25 dorma 12-40
Prolaktyna 10,7 norma 2-18
TSH 2,58 norma 0,55-4,78
FT3 4,36 norma 2,3-4,2
FT4 1,21 norma 0,89- 1,76
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120
Masz problem z przybraniem na wadze lub zgubieniem zbędnych kilogramów? Indywidualne plany dietetyczne i treningowe
  • 23 383 spalonych kg tłuszczu
  • 27 059 zbudowanych kg mięśni
Sprawdź więcej
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 23603 Napisanych postów 255662 Wiek 43 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 1320356
leć na t3 tak długo az osiągniesz zamierzony cel

treningi,cykle,suplementacja,odchudzanie,masa pisz-treningirafal@gmail.com

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 1517 Napisanych postów 12495 Wiek 44 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 170440
Dokladnie j/w na 3 tygodnie to nie ma sesnu wchodzic na t3

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 12 dni Przeczytanych tematów 29
A czy przed wejściem na t3 zrobić ładowane? Drugie pytanie czy jak bym przeszedł na rotacje weglowodanów to ma sens brać t3?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Aleks Moderator
Ekspert
Szacuny 1517 Napisanych postów 12495 Wiek 44 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 170440
Ładowania nie masz po co robic, rotacja weglami nie przeszkadza podczas przyjmowania t3

Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Wyniki badań, końcówka cyklu, HCG

MenS