WHO DARES WINS
...
Napisał(a)
Witam. Od 3 dni boli mnie w klatce piersiowej tak mniej wiecej w okolicach serca, na srodku klatki, w 1 dzien bylo to przy prawej piersi teraz zeszlo lekko w dol tak wlasnie na srodek, nie boli mnie jak chodze tylko jak "rozciagam" klatke piersiowa (odchylam glowe do tylu), badz tez "sciskam" do srodka. Wiecie co to moze byc ? :/ Obawiam sie najgorszego gdyz palilem fajki 4 lata (naszczescie badz tez moze na nieszczescie? rzucilem). Pozdrawiam.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
przykadkiem nie poćwiczyłeś troche na klatke i nie masz najzwyklejszych zakwasów? to ze paliłes 4 lata i obawiasz się najgorszego mając 20 lat to chyba jest efektem Twojej niewiedzy.jeżeli nie masz wrodzonej wady serca to nic Ci się nie stało.Atak serca wykluczony.
...
Napisał(a)
Spoko, najwidoczniej moja nie wiedza wziela gore nad najnormalniejszym w swiecie przemeczeniem klatki od zwiekszonego treningu. Bylem zrobic przeswietlenie pluc, wszystko OK.
Pozdrawiam. Uwazam temat za definitywnie zamkniety :D
Hejooooo ;)
Pozdrawiam. Uwazam temat za definitywnie zamkniety :D
Hejooooo ;)
WHO DARES WINS
...
Napisał(a)
duzo jest postów o ból w klatce ...
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
...
Napisał(a)
jak bys nie mial cisnienia to bys lezal 6 stóp pod ziemią ....
a ogolnie co cie ma niby boleć ?? od tego cisnienia w klatce ??
a ogolnie co cie ma niby boleć ?? od tego cisnienia w klatce ??
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
Polecane artykuły