Szacuny
2
Napisanych postów
47
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
598
Mam pytanie. Kiedy najlepiej zacząć masować ? Moja waga to 77 kg ćwiczę parę miesięcy w domu i chciałbym przymasować tak do 86 kg. Kiedy najlepiej zacząć to robić ? Żeby nie było, że zacznę w sierpniu a się okaże, że będę zadowolony z masy już w grudniu i się wyrzeźbię na marzec Wiem, że to pewnie zależy od organizmu etc. ale jak doradzili byście. Aha i zależy Mi głównie na sylwetce coś jak Men's health ... wiem, wiem
Szacuny
9
Napisanych postów
1339
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
16534
pomasuj swoj wor to nie jest taka latwa sprawa... niektorzy masuja juz 5ty rok (tak jak ja), a niektorzy 3miechy. jak bedziesz juz zadowolony z efektow, to skonczysz i wskakujesz na rzezbe. ale twoje stwierdzenie "zacznę w sierpniu a się okaże, że będę zadowolony z masy już w grudniu i się wyrzeźbię na marzec" to
Szacuny
6
Napisanych postów
719
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
7446
ja się z Ciebie nie śmieje;)
bo zeby mieć taka rzeźbe jak w tym piśmie to trzeba miec tej masy troche, a złapanie masy miesniowej nie jest łatwe co innego fatu ale z fatu sie nie wyrzezbisz!
Więc Ci dobrze radzę zacznij juz teraz!!!!!!!
Dla pocieszenia powiem Ci ze bedziesz wygladał tak jak Ci kolesie z Men's coś tam juz nie długo jak dzis zaczniesz,to bedzie jakies... 3-4 lata treningów z git dietą,treningiem i przemyślaną suplementacją;)
Zmieniony przez - remek24119 w dniu 2009-12-26 21:58:45
Szacuny
2
Napisanych postów
47
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
598
barthez ale co w tym śmiesznego ? Ostatnio czytałem temat gdzie różnie goście pisali o łapaniu masy. Jeden kilka miesięcy drugi mówi że 3,5 kg w miesiąc. jakby nie patrzeć to 5 miesięcy więc... zakładam oczywiście dobrą wersję więc...
Szacuny
2
Napisanych postów
47
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
598
Poważnie tych wartości sobie z palca nie wyssałem. Więc jeśli już się chcecie śmiać to nie ze mnie tylko z tych asów z innego tematu co tak twierdzą. Później jest taka sytuacja, że nowi zakładają taki temat jak ten i jest zlewa. Można powiedzieć że większość osób by się czymś zasugerowało. Ogólnie po to jest forum. Ja się w "Jasia" nie bawię tylko co mnie interesuje to czytam... ale widać, że w niektórych działach w ch*ja lecą No ale sorki za temat...