...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
Moim zdaniem to zla rzecz w ostataecznosci,jak nie masz pieniedzy mozesz kupywac tanszego cos i robic samemu sobie bulki.Diete??javascript: test('
');
javascript: test('
');

javascript: test('

Człowiek głodny to człowiek zły...
TOWAR,który sprzedałem na Targowisku====>>
...
Napisał(a)
Bywa, że osoby ćwiczące sięgają po nie. Moim zdaniem warto. Produkty przeznaczone dla dzieci sa łatwo strawne i szybko się wchłaniają.
...
Napisał(a)
Co wy sie tak boicie tej laktozy...??? Ja jem codziennie rano 100g serwatki ROLMLECZU (zastapilem nia mleko) od 2 miesiecy i ciagle chudne. Do tego daje duzo blonnika (platki, nasiona, pestki, owoce) + niskie IG takiego posilku, czemu mialoby sie odlozyc? A jestem osoba ktora szybko tyje i szybko chudnie.
PS. Dobrze trawie laktoze, moge wypic spokojnie 3 litry mleka na dzien i nic mi nie jest. Oczywiscie to extremum, na co dzien nie uzywam w ogole mleka, tylko serwatke jak mowilem. Pysznosci:)
PS. Dobrze trawie laktoze, moge wypic spokojnie 3 litry mleka na dzien i nic mi nie jest. Oczywiscie to extremum, na co dzien nie uzywam w ogole mleka, tylko serwatke jak mowilem. Pysznosci:)
...
Napisał(a)
Ja na przykład chciałem kupować bananowe bobowity bo sa smaczne.
I chodzi mi o to zeby zastapic nia gajnera czy to bedzie zdrowsze... No i mam diete masowa... W 3 miesiace przytylem 4 kg... i zastanawiam sie czy nie mam w niej jakis brakow... Jest tak ze czasami jjem mniej niz powinienem bo na pprzyklad pozniej koncze szkole... a pozniej mam trening wiec razem wychodza mi 4 posilki a normalnie jadam 6-7 dziennie waze 74 kg. mam 183 cm wzrostu... Moze sie na cos to info przyda...
I chodzi mi o to zeby zastapic nia gajnera czy to bedzie zdrowsze... No i mam diete masowa... W 3 miesiace przytylem 4 kg... i zastanawiam sie czy nie mam w niej jakis brakow... Jest tak ze czasami jjem mniej niz powinienem bo na pprzyklad pozniej koncze szkole... a pozniej mam trening wiec razem wychodza mi 4 posilki a normalnie jadam 6-7 dziennie waze 74 kg. mam 183 cm wzrostu... Moze sie na cos to info przyda...
...
Napisał(a)
Jak sama nazwa wskazuje kaszki dziecięce są dla dzieci
Ból przemija, chwała jest wieczna!
Polecane artykuły