Moja przygoda ze sportem rozpoczęła się w szkole podstawowej gdzie trenowałam lekkoatletyke .
Zawsze lubialam czynnie spędzać czas jeździłam na rowerze rolkach zima na nartach i łyżwach .
W okresie liceum zaczęłam chorować na niedoczynność tarczycy co poskutkowało tym , ze z 55 kg dziewczyny zostalo wspomnienie . Wazylam 85 kg i czulam ze musze cos zmienic .
Najpierw musiałam zadbac o zdrowie pozniej o wyglad . Postanowilam cos z tym zrobic . Na pocztaku z pomoca przyszedł mi mój brat Kuba , który rozpisal mi diete i podpowiedzial co robic . Probowalam wielu streningow , robilam wiele Cardio a także p90X który bardzo się przyczynil do zmiany mojej sylwetki . Konsekwencja i ciezka praca przyniosła efekty .
Ale to wciąż było za malo , nie bylam zadowolona ze swojego wygladu .
W tym roku mialam okazje pracowac od strony wizualnej ( makijaz , charakteryzacja , malowanie ciala , a także stroj na wystep)przy zawodach kulturystycznych w Polsce i za granica .
Od tego zaczęło się moje zainteresowanie Fitnessem który pokochalam od samego początku na mojej drodze pojawili się wspaniali ludzie który zmobilizowali mnie do podjecia wyzwania i uswiadomili mi to , iż ten sport jest dla mnie idealnym sposobem na zycie .
Chcialabym tutaj pokazac to co kocham robic i przy tym swietnie się bawie . Sledzcie mój dziennik piszcie swoje spotrzezenia .
Mam nadzieje zmotywowac tych którzy jeszcze się wachaja
Zmieniony przez - ActivLab w dniu 2013-12-27 11:47:18