...
Napisał(a)
OK, to tak jak robie, a jeszcze mam pytanie odnośnie treningu siłowego. Mówisz, że ma być mocno i na dużych ciężarach ale jak się to ma do spadków siły i zastojów ? Zmniejszamy ciężar czy jak ?
...
Napisał(a)
1. A 1kg na miesiąc? w miarę czysto jest?
2. Co myślisz o miodzie w diecie , dodanie do placka czy wafli ryżowych?
2. Co myślisz o miodzie w diecie , dodanie do placka czy wafli ryżowych?
...
Napisał(a)
Nie zgadzam się. Początkujące osoby bardzo dobrze reagują, ale długa droga przed nimi. Jeżeli 1kg miesięcznie to większość to na pewno smalec
Oczywiście, że jeść, ma bardzo dużo białka spokojnie 150-200g na porcję
Nie powinniśmy zmniejszać ciężarów, mięśnie należy bodźcować dużymi ciężarami, oczywiście do własnych możliwości. Jeżeli notujesz spadki to zmień dietę i trening
Wszystko zależy od budowy, ale jeżeli robią się ciasne spodnie to masz odpowiedź gdzie wszedł ten kg Miód jest ok, ale pamiętaj, że to cukier, na redukcji odpada
Oczywiście, że jeść, ma bardzo dużo białka spokojnie 150-200g na porcję
Nie powinniśmy zmniejszać ciężarów, mięśnie należy bodźcować dużymi ciężarami, oczywiście do własnych możliwości. Jeżeli notujesz spadki to zmień dietę i trening
Wszystko zależy od budowy, ale jeżeli robią się ciasne spodnie to masz odpowiedź gdzie wszedł ten kg Miód jest ok, ale pamiętaj, że to cukier, na redukcji odpada
Get fit...
Be fit...
Stay fit!
www.zostanfit.pl
www.my-gym.pl
...
Napisał(a)
Mięso się buduję w gramach miesięcznie - wiadomo
Karol, pytanie odnośnie redu: Wejście na tłuszczu 1g/kgmc, stopniowa obcinka aż do wartości 0,5g/kgmc i węglami nakręcać metabolizm (głównie T3), ale co dalej? w ostatniej fazie redu, kiedy metabo już podkręcony na maxa, można zjechać z węgla i podbić tłuszczem by muskulatura nabrała tej charakterystycznej pękatości po tłuszczach - jak to widzisz?
Karol, pytanie odnośnie redu: Wejście na tłuszczu 1g/kgmc, stopniowa obcinka aż do wartości 0,5g/kgmc i węglami nakręcać metabolizm (głównie T3), ale co dalej? w ostatniej fazie redu, kiedy metabo już podkręcony na maxa, można zjechać z węgla i podbić tłuszczem by muskulatura nabrała tej charakterystycznej pękatości po tłuszczach - jak to widzisz?
...
Napisał(a)
Jeśli wg. Ciebie budowanie mięśnia jest procesem tak bardzo powolnym, to ile powinna wynosić idealna nadwyżka kaloryczna w trakcie masowania?
"Nie głaskało mnie życie po głowie
Nie pijałem ptasiego mleka
No, i dobrze! No - i na zdrowie!
Tak wyrasta się na człowieka!"
DZIENNIK http://www.sfd.pl/DT__Chudzi_moga_iśc_na_ryby__by_pilkaPN-t1006905.html
...
Napisał(a)
1) Pamiętajcie, masa to masa i ma być dużo
B 2,5-3
W 4-6/8
T 1-2
2) Czysta masa mięśniowa 2-3kg/rok
Jedno z drugim się wyklucza.. po co więc stosować 1 punkt jeśli wiadomo, że to będzie sam smalec?
B 2,5-3
W 4-6/8
T 1-2
2) Czysta masa mięśniowa 2-3kg/rok
Jedno z drugim się wyklucza.. po co więc stosować 1 punkt jeśli wiadomo, że to będzie sam smalec?
...
Napisał(a)
nigdy nie zrobimy tylko i wyłącznie czystej masy , możemy się postarać o jak najmniejsze nabranie tkanki tłuszczowej
...
Napisał(a)
Zgadza się.. ale przy założeniu że ma być dużo, a masa to masa narobię zbędnych kilogramów (smalcu), które później trzeba spalić.
...
Napisał(a)
bonku5Zgadza się.. ale przy założeniu że ma być dużo, a masa to masa narobię zbędnych kilogramów (smalcu), które później trzeba spalić.
Dokładnie co z tej masy jak większość to smalec...
Mam kilku takich w siłowni, którzy sprawdzają tylko wagę. Brzuchy odstają, mięśnie pozalewane i bez wyglądu.
Uważam to za bez sens. Czyli robienie masy tylko i wyłącznie dla wagi.
Poprzedni temat
KAROL MAŁECKI W SZWADRONIE FITMAX'A
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- ...
- 58
Następny temat
Karol Małecki - Dziennik Treningowy
Polecane artykuły