...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
ja jeszcze nie ale sprobuje na pewno , lubie produkty tej firmy
tylko jeden klub
kocham aż po grób...
...
Napisał(a)
właśnie szykuje pange z przyprawa do ryb fit up. Zapach nie jest zachecajacy, ciekawe czy tak samo smakuje :]
...
Napisał(a)
Probowalem nie ze wzgledu na jakies fit up ale ze wzgledu na smak, kamis ma dobre przyprawy.
Moderator działu Odżywianie
...
Napisał(a)
a w składzie niema tam cukru i kupy conserwantów ?? nie próbowałem jeszcze
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
Fit up!TM Do twarożków, jajek i kefirów:
Z dadatkiem błonnika i wiesiołka.
Błonnik zapewnia właściwą pracę jelit oraz zmniejsza łaknienie, pomagając tym samym utrzymać prawidłową wagę ciała.
Wiesiołek zawiera cenne dla organizmu nienasycone kwasy tłuszczowe, które wpływają na cerę (leczą trądzik), obniżają cholesterol w organizmie oraz łagodzą objawy PMS – napięcia przed miesiączkowego.
Zastosowanie: do twarożków, jogurtów, kefirów, jajek, past jajecznych, past śniadaniowych (na bazie chudych twarogów, jaj, wędliny czy wędzonych ryb).
Skład: cebula*, czosnek*, gorczyca, nasiona wiesiołka – 8%, błonnik owsiany-7%, cząber, bazylia, koperek, pieprz czarny, mięta.
*składnik zawiera dwutlenek siarki
Fit up!TM Do zup i duszonych warzyw na lunch.
Z dodatkiem błonnika i liści pokrzywy.
Błonnik zapewnia właściwą pracę jelit oraz zmniejsza łaknienie, pomagając tym samym utrzymać prawidłową wagę ciała.
Liście pokrzywy mają właściwości wzmacniające, rewitalizujące oraz pomagają usunąć z organizmu szkodliwe toksyny.
Zastosowanie: do zup, duszonych warzyw, wszelkiego rodzaju warzywnych ragout, zapiekanek ryżowo (makaronowo)-warzywnych oraz do warzyw z grilla.
Skład: czosnek*, natka pietruszki, oregano, ekstrakt drożdżowy, liście pokrzywy-7%, błonnik owsiany-5%, natka lubczyku, bazylia, tymianek, cząber, majeranek.
*składnik zawiera dwutlenek siarki
Fit up!TM Do sałatek:
Z dodatkiem błonnika i płatków nagietka.
Błonnik zapewnia właściwą pracę jelit oraz zmniejsza łaknienie, pomagając tym samym utrzymać prawidłową wagę ciała.
Płatki nagietka zawierają najwięcej aktywnych składników, które przyspieszają trawienie, działają uspokajająco oraz regenerująco.
Zastosowanie: do wszelkiego rodzaju sałat: zielonej liściastej, rukoli, radicchio, lodowej, wzbogaconych świeżymi lub grillowanymi warzywami.
Skład: papryka, czosnek*, cebula, oregano, tymianek, bazylia, cząber, natka pietruszki, kwiaty nagietka-4%, błonnik owsiany-2%.
*składnik zawiera dwutlenek siarki
Fit up!TM Do potraw z ryb i owoców morza:
Z dodatkiem błonnika i tamaryndowca indyjskiego.
Błonnik zapewnia właściwą pracę jelit oraz zmniejsza łaknienie, pomagając tym samym utrzymać prawidłową wagę ciała.
Tamaryndowiec indyjski to egzotyczny owoc pochodzący z Afryki i Azji południowo-wschodniej, który przyspiesza przemianę materii – poprzez zwiększenie ilości wody w jelicie oraz uzupełnia codzienną dietę w błonnik.
Zastosowanie: do wszelkiego rodzaju ryb pieczonych, duszonych, grillowanych i gotowanych (również na parze).
Skład: czosnek*, tamaryndowiec indyjski–27%, imbir, cebula, błonnik owsiany-8%, palczatka cytrynowa, liście kolendry.
*składnik zawiera dwutlenek siarki
Fit up!TM Do potraw mięsnych na lunch:
Z dodatkiem błonnika i nasion babki płesznik.
Babka płesznik jestbogata w błonnik, oczyszcza organizm, poprawia przemianĂŞ materii oraz zmniejsza łaknienie (pęcznieje pod wpływem wody).
Zastosowanie: do wszelkiego rodzaju mięs: pieczonych, duszonych, grillowanych i gotowanych (również na parze).
Skład: papryka, czosnek*, pomidory suszone, gorczyca, majeranek, babka płesznik, błonnik owsiany, oregano, kminek, pieprz czarny, tymianek.
*składnik zawiera dwutlenek siarki
Z dadatkiem błonnika i wiesiołka.
Błonnik zapewnia właściwą pracę jelit oraz zmniejsza łaknienie, pomagając tym samym utrzymać prawidłową wagę ciała.
Wiesiołek zawiera cenne dla organizmu nienasycone kwasy tłuszczowe, które wpływają na cerę (leczą trądzik), obniżają cholesterol w organizmie oraz łagodzą objawy PMS – napięcia przed miesiączkowego.
Zastosowanie: do twarożków, jogurtów, kefirów, jajek, past jajecznych, past śniadaniowych (na bazie chudych twarogów, jaj, wędliny czy wędzonych ryb).
Skład: cebula*, czosnek*, gorczyca, nasiona wiesiołka – 8%, błonnik owsiany-7%, cząber, bazylia, koperek, pieprz czarny, mięta.
*składnik zawiera dwutlenek siarki
Fit up!TM Do zup i duszonych warzyw na lunch.
Z dodatkiem błonnika i liści pokrzywy.
Błonnik zapewnia właściwą pracę jelit oraz zmniejsza łaknienie, pomagając tym samym utrzymać prawidłową wagę ciała.
Liście pokrzywy mają właściwości wzmacniające, rewitalizujące oraz pomagają usunąć z organizmu szkodliwe toksyny.
Zastosowanie: do zup, duszonych warzyw, wszelkiego rodzaju warzywnych ragout, zapiekanek ryżowo (makaronowo)-warzywnych oraz do warzyw z grilla.
Skład: czosnek*, natka pietruszki, oregano, ekstrakt drożdżowy, liście pokrzywy-7%, błonnik owsiany-5%, natka lubczyku, bazylia, tymianek, cząber, majeranek.
*składnik zawiera dwutlenek siarki
Fit up!TM Do sałatek:
Z dodatkiem błonnika i płatków nagietka.
Błonnik zapewnia właściwą pracę jelit oraz zmniejsza łaknienie, pomagając tym samym utrzymać prawidłową wagę ciała.
Płatki nagietka zawierają najwięcej aktywnych składników, które przyspieszają trawienie, działają uspokajająco oraz regenerująco.
Zastosowanie: do wszelkiego rodzaju sałat: zielonej liściastej, rukoli, radicchio, lodowej, wzbogaconych świeżymi lub grillowanymi warzywami.
Skład: papryka, czosnek*, cebula, oregano, tymianek, bazylia, cząber, natka pietruszki, kwiaty nagietka-4%, błonnik owsiany-2%.
*składnik zawiera dwutlenek siarki
Fit up!TM Do potraw z ryb i owoców morza:
Z dodatkiem błonnika i tamaryndowca indyjskiego.
Błonnik zapewnia właściwą pracę jelit oraz zmniejsza łaknienie, pomagając tym samym utrzymać prawidłową wagę ciała.
Tamaryndowiec indyjski to egzotyczny owoc pochodzący z Afryki i Azji południowo-wschodniej, który przyspiesza przemianę materii – poprzez zwiększenie ilości wody w jelicie oraz uzupełnia codzienną dietę w błonnik.
Zastosowanie: do wszelkiego rodzaju ryb pieczonych, duszonych, grillowanych i gotowanych (również na parze).
Skład: czosnek*, tamaryndowiec indyjski–27%, imbir, cebula, błonnik owsiany-8%, palczatka cytrynowa, liście kolendry.
*składnik zawiera dwutlenek siarki
Fit up!TM Do potraw mięsnych na lunch:
Z dodatkiem błonnika i nasion babki płesznik.
Babka płesznik jestbogata w błonnik, oczyszcza organizm, poprawia przemianĂŞ materii oraz zmniejsza łaknienie (pęcznieje pod wpływem wody).
Zastosowanie: do wszelkiego rodzaju mięs: pieczonych, duszonych, grillowanych i gotowanych (również na parze).
Skład: papryka, czosnek*, pomidory suszone, gorczyca, majeranek, babka płesznik, błonnik owsiany, oregano, kminek, pieprz czarny, tymianek.
*składnik zawiera dwutlenek siarki
...
Napisał(a)
dwutlenek siarki hmmm brzmi smacznie
tylko jeden klub
kocham aż po grób...
...
Napisał(a)
ja to wcinam od jakiegos czasu z uwagi na to , ze sól odstawilem
jest smaczne nawet , ale bez rewelacji
a to do serkow i jaj nie nadaje sie do jajkownicy IMO. dziwnie smakuje
pozdro
jest smaczne nawet , ale bez rewelacji
a to do serkow i jaj nie nadaje sie do jajkownicy IMO. dziwnie smakuje
pozdro
d*****, koks, firefox!
mPCs.pl
...
Napisał(a)
dzisiaj spróbowałem z łososiem, dużo lepsze wyszło niż panga.
Mój przepis :
- dzwonek łososia posypać ww przyprawą
- na patelnie cos zeby sie nie przysadzilo (olivki troche lub "bezkaloryczny olej")
- pod pokrywka na małym gazie udusić :D
- pod koniec smażenia cienki plasterek sera żółtego położyć na rybce
Jem to z ryżem i marchwią.
Mój przepis :
- dzwonek łososia posypać ww przyprawą
- na patelnie cos zeby sie nie przysadzilo (olivki troche lub "bezkaloryczny olej")
- pod pokrywka na małym gazie udusić :D
- pod koniec smażenia cienki plasterek sera żółtego położyć na rybce
Jem to z ryżem i marchwią.
Następny temat
jaki spalacz?
Polecane artykuły