SFD - po prostu najlepsze ceny! RABATY DO 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Kalistenika, Street Workout

temat działu:

Inne dyscypliny

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 314

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 123 Napisanych postów 222 Wiek 53 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 2712
Witajcie!
Chciałbym założyć temat poświęcony kalistenice, czyli treningowi opartemu głównie na ćwiczeniach z wykorzystaniem masy własnego ciała. Wcześniej ćwiczyłem na siłowni, jednak większość ćwiczeń była typowo kalisteniczna. Podciagania, dipy, ćwiczenie mięsni brzucha. Bardzo mi to pomogło szybko progresować w podstawowych skillach. Chociaż do pełnowartościowych figur jest mi daleko. Kalistenika to świetny sposób na rozwijanie siły, wytrzymałości, sprawności.
Chtnie wymienię się postępami treningowymi.
Niezależnie od tego, czy dopiero zaczynasz, czy trenujesz od lat, zapraszam do dzielenia się swoim doświadczeniem, zadawania pytań i wrzucania swoich osiągnięć.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Treningi pchnięcia kulą

electro
Polecane artykuły