Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11269
Mam taki rower jak na zdjeciu, mam pytanie, czy wytrzyma skok np. ze schodow, takich nie duzych oczywiscie, i czy mozna na takim zrobic (jak ktos umie) bunnyhopa tylko takiego wiekszego np. nie wiem 30 - 40 cm. Rama jestz z cr-mo, rower wazy ok 14.5kg.
Szacuny
1
Napisanych postów
589
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
10767
Za 1700 zeta to możesz sobie kupić rowerek na części. Wtedy będziesz wiedział jaki chcesz mieć rower, bo to ty o wszystkim zadecydujesz(rama, osprzęt itp)
Szacuny
2
Napisanych postów
400
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
9058
siemasz, mysle ze nie jest to najlepszy sprzet do skokow, acz kolwiek takie wysokosci powinien wytrzymac. Jak chcesz skakac a nie masz wystarczajacych funduszy, to chyba najlepszym rozwiazaniem byl by zakup bmx-a. Pozdrawiam
Szacuny
1
Napisanych postów
131
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1481
ten rower nie nadaje się do takich ewolucji, jest to raczej maszyna do zwykłej jazdy. Co nie znaczy że rama nie wytrzyma skoku z kilku schodków, gorzej z pozostałym osprzętem który jest zupełnie do tego nieprzystosowany i może w końcu nie wytrzymać. Ale bunnyhopa zrobić się da.
Szacuny
325
Napisanych postów
594
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
6748
StriX niewiesz gdzie mozna dostac jakes uzywane bmx'y tak zeby na poczatek bylo bo tez mam MTB z meridy calkiem niezly ale do skokow rampy itd. to niebardzo pasuje Musze zrobic rundke po komisach a na allegro tez nic specjalnego.
Mess with the best...die like the rest
Free your mind, Linux forever
www.FückMicrosoft.com
Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11269
Mam jeszcze jedno pytanie, mam 190 cm wzrostu i nie wiem jaki rozmiar ramy do dirtu/dualu bylby dla mnie dobry, 17,5 czy mniejszy i czy normalna dobra rama tylko jakis maly rozmiar moze robic jako rama do dirtu?
Szacuny
0
Napisanych postów
61
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
324
Osprzęt w tym rowerze długo nie pociągnie, ale rama jakieś tam szanse ma. Ja miałem przez 2,5 roku rower na ramie kalahari680 chyba i mocno go katowałem i dawał radę pod koniec kariery był już 4 razy spawany, a rozmiar to 19" przy moich 175cm. Jednak mam z nim dobre wspomnienia. To na nim wszystkiego sie nauczyłem