...
Napisał(a)
Panowie, o co kur wa chodzi? czy ja mam takiego pecha czy moje dupsko jest jak francuski piesek delikatne. Od dwóch lat bije teścia z apteki, bezproblemowo zero bólu. chce przejść na undery bo cena. Wiadomo. i zawsze po wbiciu testosteronu z czarnego rynku robi mi się siniak na kilka dni, przy chodzeniu boli noga, taki stan zapalny że w nocy śpie na jednym boku i lekka gorączka. Sprawdzałem już takie firmy jak Panax, androchem i west ward. Na forum widziałem że pisaliście że są legit. U mnie co strzał jest mniejszy lub większy ból dupy. Ktoś miał podobnie? coś doradzicie bo chcciałbym taniej to ogarniać
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Jakimi igłami robisz iniekcje i jak je robisz ? W sensie głębokość wbicia ? A co do Tury to dokładnie j/w, Tura jest dobra dopóki się ją bierze.
...
Napisał(a)
Aptekę biłeś prolke ? Może stężenie?
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
Apteka jest na archaidowym, mi np. ten olej w ogóle nie leży i apteczna omka mi urywała dupę. Większość underow to mct/pestki winogron więc szukaj na archaidowym o ile któraś firma robi na takim oleju ;)
S ex
A lkohol
A naboliki
...
Napisał(a)
Wątpliwa sprawa aby taki dostal i to od tego
Może jednak stężenie, co raczej sporadycznie się spotyka zwłaszcza przy 250mg/ml musisz szukać nic nie poradzisz
Może prop.ci podejdzie jak jesteś "inny" bo przeważnie jest na odwrót
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-11-28 21:21:15
Może jednak stężenie, co raczej sporadycznie się spotyka zwłaszcza przy 250mg/ml musisz szukać nic nie poradzisz
Może prop.ci podejdzie jak jesteś "inny" bo przeważnie jest na odwrót
Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-11-28 21:21:15
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
LevelPlApteka jest na archaidowym, mi np. ten olej w ogóle nie leży i apteczna omka mi urywała dupę. Większość underow to mct/pestki winogron więc szukaj na archaidowym o ile któraś firma robi na takim oleju ;)
Mi omnadren z apteki też kiedyś urwał dupę, a prolongatum bez problemu wchodzi. może to jest jakiś trop z tym rodzajem oleju. Ale rozumiem, że nie znacie takiej firmy która miałaby na arachidowym lub rycynowym oleju testosteron? ( za granicą biłem na rycynowym i tez było git)
...
Napisał(a)
U mnie omnadren = stan zapalny. Prolongatum rewelacja. Co do underów to z moich doświadczeń wynika, iż dużo zależy od konkretnej partii, a nie samego labu. Nie ma co patrzeć na to, co jest chwalone, a co nie - wiele razy takie podejście się nie sprawdziło. Proponowałbym nabyć vial i po prostu spróbować jak wchodzi. W przypadku sukcesu - nabyć sobie np. na rok do przodu.
W przypadku problematycznego undera zdecydowanie poprawiło moją sytuację dzielenie na mniejsze dawki. Tam, gdzie 250mg rozrywało mięsień to 75mg wchodziło z lekkim dyskomfortem. Jeśli brałeś prolkę - która moim zdaniem do cykli się nie nadaje - to zakładam, że dawkujesz w okolicy TRT. W przypadku undera i takiego dawkowania podanie do 0,5ml... ew. 0,3ml... jednorazowo powinno zauważalnie pomóc.
Propa bym odpuścił. Nawiasem mówiąc to właśnie jego udział w omce jest odpowiedzialny za skoki hormonów i podrażnienia. Olej w prolo/omce jest ten sam, zatem to nie jest wina oleju.
W przypadku problematycznego undera zdecydowanie poprawiło moją sytuację dzielenie na mniejsze dawki. Tam, gdzie 250mg rozrywało mięsień to 75mg wchodziło z lekkim dyskomfortem. Jeśli brałeś prolkę - która moim zdaniem do cykli się nie nadaje - to zakładam, że dawkujesz w okolicy TRT. W przypadku undera i takiego dawkowania podanie do 0,5ml... ew. 0,3ml... jednorazowo powinno zauważalnie pomóc.
Propa bym odpuścił. Nawiasem mówiąc to właśnie jego udział w omce jest odpowiedzialny za skoki hormonów i podrażnienia. Olej w prolo/omce jest ten sam, zatem to nie jest wina oleju.
...
Napisał(a)
HTZ_fanMożesz rozwinąć dlaczego prolongatum nie nadaje się do cykli?U mnie omnadren = stan zapalny. Prolongatum rewelacja. Co do underów to z moich doświadczeń wynika, iż dużo zależy od konkretnej partii, a nie samego labu. Nie ma co patrzeć na to, co jest chwalone, a co nie - wiele razy takie podejście się nie sprawdziło. Proponowałbym nabyć vial i po prostu spróbować jak wchodzi. W przypadku sukcesu - nabyć sobie np. na rok do przodu.
...
Napisał(a)
colin2000Możesz rozwinąć dlaczego prolongatum nie nadaje się do cykli?
1. Stężenie. Zakładając przeciętny cykl 500mg to opakowanie schodzi w tydzień i pompujesz w mięsień 5ml. Do tego jakieś npp (typowo masowo) + primka do kontroli estro i przy średnim cyklu tych ml będzie naprawdę dużo.
2. Cena. Prolka jest jakieś 5-6x droższa od enana under w przeliczeniu na mg. Przy średnim cyklu wychodzi drożej miesięcznie niż uważana za drogą prima. Przy mocniejszym (1g) koszt porównywalny do hormonu.
3. Mało prawdopodobne, że lekarz przepisze 1 op./tydzień. Pozostaje kombinowanie, może jakieś receptomaty czy tam wizyty prywatne - to dodatkowe koszty.
Ergo: do TRT - super. Do cykli - wątpliwe.
1
...
Napisał(a)
To nie zaprzeczalny fakt. Jedynie pozostaje jedynie że to... apteka wiesz ze masz 100mg, aczkolwiek każdy z ans kto bawi sie w doping, cykle, wie że obecne undery daja radę. Badając ostatnio partię testosteronu w laboratorium wyszedł wynik nie dużo mniejszy niż deklarowany na etykiecie, tak więc do cyklu nie ma większej róznicy 10-30mg mniejszego stęzenia niż napisane na vialu.
Polecane artykuły