SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Każdy under rozwala mi dupę

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1966

Formularz - Proszę o pomoc

31

Waga

82

Wzrost

175

Obwód ramienia

40

Obwód klatki

Obwód uda

Obwód talii

Staż na siłowni

Dieta (przedstaw ilość spożywanego białka, węglowodanów i tłuszczy)

Ile i jakie przebyte cykle sterydowe

testosteron 2lata

Opisz swój plan treningowy

Cel cyklu

Ostatni cykl i odstęp czasowy od jego zakończenia

Poziom BF% (tkanki tłuszczowej)

Tendencja do tycia/chudnięcia (typ budowy)

Stan zdrowia

Skłonność do łysienia lub porostu owłosienia

PPM (podstawowa przemiana materii)

Wyniki siłowe w 3 głównych ćwiczeniach (klatka, martwy ciąg, przysiad ze sztangą)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 51 Na forum 238 dni Przeczytanych tematów 576
Panowie, o co kur wa chodzi? czy ja mam takiego pecha czy moje dupsko jest jak francuski piesek delikatne. Od dwóch lat bije teścia z apteki, bezproblemowo zero bólu. chce przejść na undery bo cena. Wiadomo. i zawsze po wbiciu testosteronu z czarnego rynku robi mi się siniak na kilka dni, przy chodzeniu boli noga, taki stan zapalny że w nocy śpie na jednym boku i lekka gorączka. Sprawdzałem już takie firmy jak Panax, androchem i west ward. Na forum widziałem że pisaliście że są legit. U mnie co strzał jest mniejszy lub większy ból dupy. Ktoś miał podobnie? coś doradzicie bo chcciałbym taniej to ogarniać
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 197 Napisanych postów 296 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 5541
Jakimi igłami robisz iniekcje i jak je robisz ? W sensie głębokość wbicia ? A co do Tury to dokładnie j/w, Tura jest dobra dopóki się ją bierze.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106254 Napisanych postów 377969 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710613
Aptekę biłeś prolke ? Może stężenie?

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
tak prolongatum
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1262 Napisanych postów 1999 Wiek 35 lat Na forum 5 lat Przeczytanych tematów 54174
Apteka jest na archaidowym, mi np. ten olej w ogóle nie leży i apteczna omka mi urywała dupę. Większość underow to mct/pestki winogron więc szukaj na archaidowym o ile któraś firma robi na takim oleju ;)

S ex
A lkohol
A naboliki

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106254 Napisanych postów 377969 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710613
Wątpliwa sprawa aby taki dostal i to od tego
Może jednak stężenie, co raczej sporadycznie się spotyka zwłaszcza przy 250mg/ml musisz szukać nic nie poradzisz
Może prop.ci podejdzie jak jesteś "inny" bo przeważnie jest na odwrót

Zmieniony przez - lodzianin1 w dniu 2024-11-28 21:21:15

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
LevelPl
Apteka jest na archaidowym, mi np. ten olej w ogóle nie leży i apteczna omka mi urywała dupę. Większość underow to mct/pestki winogron więc szukaj na archaidowym o ile któraś firma robi na takim oleju ;)

Mi omnadren z apteki też kiedyś urwał dupę, a prolongatum bez problemu wchodzi. może to jest jakiś trop z tym rodzajem oleju. Ale rozumiem, że nie znacie takiej firmy która miałaby na arachidowym lub rycynowym oleju testosteron? ( za granicą biłem na rycynowym i tez było git)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Mogę zamówić i spróbuje z tym propem, dam znać
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 255 Napisanych postów 667 Wiek 50 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 15888
U mnie omnadren = stan zapalny. Prolongatum rewelacja. Co do underów to z moich doświadczeń wynika, iż dużo zależy od konkretnej partii, a nie samego labu. Nie ma co patrzeć na to, co jest chwalone, a co nie - wiele razy takie podejście się nie sprawdziło. Proponowałbym nabyć vial i po prostu spróbować jak wchodzi. W przypadku sukcesu - nabyć sobie np. na rok do przodu.

W przypadku problematycznego undera zdecydowanie poprawiło moją sytuację dzielenie na mniejsze dawki. Tam, gdzie 250mg rozrywało mięsień to 75mg wchodziło z lekkim dyskomfortem. Jeśli brałeś prolkę - która moim zdaniem do cykli się nie nadaje - to zakładam, że dawkujesz w okolicy TRT. W przypadku undera i takiego dawkowania podanie do 0,5ml... ew. 0,3ml... jednorazowo powinno zauważalnie pomóc.

Propa bym odpuścił. Nawiasem mówiąc to właśnie jego udział w omce jest odpowiedzialny za skoki hormonów i podrażnienia. Olej w prolo/omce jest ten sam, zatem to nie jest wina oleju.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 884 Napisanych postów 1842 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28938
HTZ_fan
U mnie omnadren = stan zapalny. Prolongatum rewelacja. Co do underów to z moich doświadczeń wynika, iż dużo zależy od konkretnej partii, a nie samego labu. Nie ma co patrzeć na to, co jest chwalone, a co nie - wiele razy takie podejście się nie sprawdziło. Proponowałbym nabyć vial i po prostu spróbować jak wchodzi. W przypadku sukcesu - nabyć sobie np. na rok do przodu.

W przypadku problematycznego undera zdecydowanie poprawiło moją sytuację dzielenie na mniejsze dawki. Tam, gdzie 250mg rozrywało mięsień to 75mg wchodziło z lekkim dyskomfortem. Jeśli brałeś prolkę - która moim zdaniem do cykli się nie nadaje - to zakładam, że dawkujesz w okolicy TRT. W przypadku undera i takiego dawkowania podanie do 0,5ml... ew. 0,3ml... jednorazowo powinno zauważalnie pomóc.

Propa bym odpuścił. Nawiasem mówiąc to właśnie jego udział w omce jest odpowiedzialny za skoki hormonów i podrażnienia. Olej w prolo/omce jest ten sam, zatem to nie jest wina oleju.
Możesz rozwinąć dlaczego prolongatum nie nadaje się do cykli?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 255 Napisanych postów 667 Wiek 50 lat Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 15888
colin2000
Możesz rozwinąć dlaczego prolongatum nie nadaje się do cykli?

1. Stężenie. Zakładając przeciętny cykl 500mg to opakowanie schodzi w tydzień i pompujesz w mięsień 5ml. Do tego jakieś npp (typowo masowo) + primka do kontroli estro i przy średnim cyklu tych ml będzie naprawdę dużo.

2. Cena. Prolka jest jakieś 5-6x droższa od enana under w przeliczeniu na mg. Przy średnim cyklu wychodzi drożej miesięcznie niż uważana za drogą prima. Przy mocniejszym (1g) koszt porównywalny do hormonu.

3. Mało prawdopodobne, że lekarz przepisze 1 op./tydzień. Pozostaje kombinowanie, może jakieś receptomaty czy tam wizyty prywatne - to dodatkowe koszty.

Ergo: do TRT - super. Do cykli - wątpliwe.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 884 Napisanych postów 1842 Wiek 43 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 28938
To nie zaprzeczalny fakt. Jedynie pozostaje jedynie że to... apteka wiesz ze masz 100mg, aczkolwiek każdy z ans kto bawi sie w doping, cykle, wie że obecne undery daja radę. Badając ostatnio partię testosteronu w laboratorium wyszedł wynik nie dużo mniejszy niż deklarowany na etykiecie, tak więc do cyklu nie ma większej róznicy 10-30mg mniejszego stęzenia niż napisane na vialu.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Cykl estosteron enathan

Następny temat

nie przerabianie testa

WHEY premium