...
Napisał(a)
jak w temacie najlepiej fi55 , takie stare gumowane krązki , producentem ich był kiedys polsport wrocław , zdecydowanie kupię !!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Dwa dni temu widziałem na Allegro ,nie wziąłem ich bo były właśnie fi55.
http://www.sfd.pl/W_Z_O_R_EK_DT...sezon_2018-t1159738.html#post-0
,, VERITAS ODIUM PARIT ,,
...
Napisał(a)
siema niechcesz kupic za***istego stojaka, lepszy nawet niz robi HES czy Olymp
wymiary profili 60x60x3 i 80x40x3
kolor profili zolty, bolcow na obciazenie czarny(6 bolcow na strone: 25, 20, 15, 10, 5, 2,5kg)
stojak nowy cena 400zl
wymiary profili 60x60x3 i 80x40x3
kolor profili zolty, bolcow na obciazenie czarny(6 bolcow na strone: 25, 20, 15, 10, 5, 2,5kg)
stojak nowy cena 400zl
Get Big or die trying...ON 7.06-29.08
Project "gym" in progress...
SZUKAM TANIO TRANSPORTU BUS/CIĘŻARÓWKA!!!
...
Napisał(a)
Ja mam do sprzedania akurat fi 55 niepotrzebne mi, bo mam gryf fi 50 :) .Mam dwie sztuki ogumowane niebieskie 20 kg, dwie sztuki ogumowane czerwone 15 kg i dwie sztuki nieogumowane 15 kg srebrne ale tez na fi 55. Tylko że jestem z Olsztyna i za cholere nie chce mi sie ich wysylac, nawet przy wplacie na konto. Tylko odbior osobisty w Olsztynie . Guma w niektorych troche obdarta totez nie chce duzo za nie - 3.50 zl za 1kg, a za nieogumowane 3 zl/kg.
...
Napisał(a)
Wziął bym to wszystko , ale do Olsztyna mam 570 km , jeżeli zgodził byś się na wysyłkę kurierem to zabieram , mam umowę z ups , więc przyjechali by i zabrali , a zapakowac wystarczy w jakiś papier i już , jak coś odezwij się na gg 704555
Poprzedni temat
ławeczka ze sztangą i obciążeniami
Następny temat
sprzedam sztabki do wyciagu po 5kg sztuka
Polecane artykuły