...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Ja polecam kupic jakies slabe i tanie tak tylko w razie potrzeby i w miare mozliwosci ograniczac uzywanie. Nie ma co sie bac odciskow a i uscisk lepszy :)
Niespełnione rządu obietnice = temat zastępczy kibice
Pozdro Gainer Team Bez Maka
...
Napisał(a)
Osobiscie polecam rekawice firmy "HARBINGER" - najwyzsza jakosc.
Wpisz sobie w google, pierwszy wynik to strona producenta.
Mam model "Power" bez usztywniaczy (dla mnie zbedne) z przesylka wyszly 35zł
.
Nie farbuja jak rekawice innych firm (przynajmniej tak opisuja rekawice trec'a i olimp'a).
Pozdro
Wpisz sobie w google, pierwszy wynik to strona producenta.
Mam model "Power" bez usztywniaczy (dla mnie zbedne) z przesylka wyszly 35zł

Nie farbuja jak rekawice innych firm (przynajmniej tak opisuja rekawice trec'a i olimp'a).
Pozdro
http://serwislodz.pl - naprawa komputerów Łódź
...
Napisał(a)
Te olimpa farbuja tylko przez tydzien. Wypocisz sie w nich i minie.
...
Napisał(a)
maciekslu1 widać że nigdy w życiu nie miałeś dobrych rękawiczek na rekach wiec proszę cie daruj sobie i nie nabijaj bezsensownych postów jak nie masz o tym pojęcia
w tej chwili używam rękawiczek olimp profi i są ok a 30zł to mały pieniądz.
w tej chwili używam rękawiczek olimp profi i są ok a 30zł to mały pieniądz.
Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu
...
Napisał(a)
bananaya pokaz mi post w ktorym sie nabijam z bezsensownych postow. Mam pojecie gdyz jestem posiadaczem rekawiczek Olimpa i na poczatku tez mi farbowaly rece na niebieski lecz wypocilem sie w nich kila razy i w koncu przestaly farbowac. Rekawiczki sa potrzebne ale pozniej to zbedna rzecz wiec nie widze snesu tracenia Bog wie jakiej ceny za nie.
...
Napisał(a)
Ja kupiłem trec profi brown, podobne do tych z olimpu, praktycznie identyczne, tylko nie farbują rąk. Wykonanie solidne, szwy wszystkie dokładne, dodatkowo mają wszyte w palce takie paski do ściągania, przez co się nie rozciągają i nie wyglądają jakby je ktoś wysrał.
j/w 30zł, a starczą pewnie na kilka lat.
jedyny minus, to że nie ma ich na sfd, musiałbyś wziąć z allegro, albo normlanego sklepu. Ja się trochę za nimi nabiegałem, ale warto było.
bananaya twojej wypowiedzi też nie rozumiem i naskoczenia na macka, najpierw piszesz, że on nie ma racji, a później mówisz, że sam masz lipne rękawiczki za 30zł. Gdzie tu sens.
edit: a no chyba, że dla Ciebie to są super rękawiczki i nie ma lepszych
Zmieniony przez - Eoghan w dniu 2010-04-12 14:00:52
j/w 30zł, a starczą pewnie na kilka lat.
jedyny minus, to że nie ma ich na sfd, musiałbyś wziąć z allegro, albo normlanego sklepu. Ja się trochę za nimi nabiegałem, ale warto było.
bananaya twojej wypowiedzi też nie rozumiem i naskoczenia na macka, najpierw piszesz, że on nie ma racji, a później mówisz, że sam masz lipne rękawiczki za 30zł. Gdzie tu sens.
edit: a no chyba, że dla Ciebie to są super rękawiczki i nie ma lepszych

Zmieniony przez - Eoghan w dniu 2010-04-12 14:00:52
...
Napisał(a)
Eoghanmam dokładnie takie same rekawice trec'a jak piszesz no i musze powiedzieć że jakoś bardzo zadowolony nie jestem bo po roku czasu troszke się porwały i pewnie starczą jeszcze na może nastepny rok jak, a jesli chodzi o te paski do ściagania przy palcach to 2 urwały się po 2 miesiącach :)
...
Napisał(a)
maciekslu1 przeczytaj jeszcze raz to co napisałem może zrozumiesz
pisząc słabe rękawiczki myślałem że chodzi ci o takie za 5zł
a później dodałeś ze w takich uścisk jest lepszy co już mnie rozbiło totalnie
powiedz mi gdzie ja napisałem że te olimp profi są jakieś super ? napisałem że takie mam, dobrze mi się w nich ćwiczy i tyle
Zmieniony przez - bananaya w dniu 2010-04-12 15:27:41

pisząc słabe rękawiczki myślałem że chodzi ci o takie za 5zł

a później dodałeś ze w takich uścisk jest lepszy co już mnie rozbiło totalnie

powiedz mi gdzie ja napisałem że te olimp profi są jakieś super ? napisałem że takie mam, dobrze mi się w nich ćwiczy i tyle
Zmieniony przez - bananaya w dniu 2010-04-12 15:27:41
Kto chce szuka sposobu, kto nie chce szuka powodu
...
Napisał(a)
dzięki chłopaki za odpowiedzi
ale w sumie to po chvj mi rękawiczki, mam tylko 4 odciski i robią sie kolejne 2, ale nie boli mnie ani nic wiec ch w to :)
ale w sumie to po chvj mi rękawiczki, mam tylko 4 odciski i robią sie kolejne 2, ale nie boli mnie ani nic wiec ch w to :)
...
Napisał(a)
mariachi
oj to nie dobrze z tego co piszesz
U mnie na szczęście po 2 miesiącach nie widać praktycznie żadnego zużycia, choć te paski do ściągania faktycznie czasem zahaczą o rzepy. Brałem je głównie dlatego, że każdy pisze, że te olimpu farbują, a poza tym to praktycznie jedno i to samo. Zobaczymy pożyjemy, mam nadzieję, że nie będzie w moich takich objawów jak u Ciebie.
hilde
jeśli nie chcesz rękawiczek to do wielu rzeczy możesz wziąć po prostu kawałek pianki takiej z karimaty i przez nią łapać gryf, czy drążek. U mnie na siłce dużo ludzi tak robi.
Zmieniony przez - Eoghan w dniu 2010-04-12 15:59:05
oj to nie dobrze z tego co piszesz

U mnie na szczęście po 2 miesiącach nie widać praktycznie żadnego zużycia, choć te paski do ściągania faktycznie czasem zahaczą o rzepy. Brałem je głównie dlatego, że każdy pisze, że te olimpu farbują, a poza tym to praktycznie jedno i to samo. Zobaczymy pożyjemy, mam nadzieję, że nie będzie w moich takich objawów jak u Ciebie.
hilde
jeśli nie chcesz rękawiczek to do wielu rzeczy możesz wziąć po prostu kawałek pianki takiej z karimaty i przez nią łapać gryf, czy drążek. U mnie na siłce dużo ludzi tak robi.
Zmieniony przez - Eoghan w dniu 2010-04-12 15:59:05
Polecane artykuły