. A teraz na poważnie.Biore kreatyne mega capsy 300kaps. 1250mg i w dniu sylwestra zostanie mi jeszce ok 60kapsów.I tu zaczynaja sie moje watpliowsci.Wiem ze niepowinno sie pic w trakcei cyklu ale znajac moja silna wole to napewno popije chociaz nie pije na codzien(wkoncu sylwek raz w roku)Co mam zrobic jak mi zostanie to 60kapsów brac je dalej pozniej czy odstawic do nastepnego cyklku???i czy w dniu popijawy tzn Sylwka brac krete czy nie??Aha i prosze was napiszcie mi czy sa jakies sposoby by organizm w jak najmniejszym stopniu to odczul(alkohol) bo slyszalem ze jak sie pije duzo wody pomiedzy kolejkami to jest dobre.Wiem ze to glupi post ale prosze was pomozcie mi bo chce jak najlepiej wyjsc z syutuacji.WKONCU SYLWEK TYLKO RAZ W ROKU.POMOCY
. A teraz na poważnie.Biore kreatyne mega capsy 300kaps. 1250mg i w dniu sylwestra zostanie mi jeszce ok 60kapsów.I tu zaczynaja sie moje watpliowsci.Wiem ze niepowinno sie pic w trakcei cyklu ale znajac moja silna wole to napewno popije chociaz nie pije na codzien(wkoncu sylwek raz w roku)Co mam zrobic jak mi zostanie to 60kapsów brac je dalej pozniej czy odstawic do nastepnego cyklku???i czy w dniu popijawy tzn Sylwka brac krete czy nie??Aha i prosze was napiszcie mi czy sa jakies sposoby by organizm w jak najmniejszym stopniu to odczul(alkohol) bo slyszalem ze jak sie pije duzo wody pomiedzy kolejkami to jest dobre.Wiem ze to glupi post ale prosze was pomozcie mi bo chce jak najlepiej wyjsc z syutuacji.WKONCU SYLWEK TYLKO RAZ W ROKU.POMOCYPRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
Ps. Każdy kieliszek zagryź kostką smalcu
<dżołk>
Do tego dobry posilek przed wypadem B-T-W, kaloryczny.
Pij wode, aby sie nie odwodnic, tak jak napisales mozesz miedzy koeljkami, lub poprostu o tym nie zapominaj.
Jesli nie boisz sie o obciach lub cos w tym stylu i wiesz ze dasz rade, wez jakiegos szejka ze soba, albo aminy, cokolwiek, staraj sie zminimalizowac katabolizm i odwodnienie

Siłownia PROGRES - Bytom.
www.pajacyk.pl
Podczas sylwka pij duzo wody staraj sie tez dosc duzo jesc. Ja jak kiedys "musialem" sie napic na cyklu to kreatyne bralem normalnie, nawet jeszcze zwiekszalem dawke
Poszukaj w wyszukiwarce bo byly ciekawe posty własnie o niwelowaniu skutkow picia alkoholu... Ja sie staram do nich stosowac i kaca nigdy nie mam
A na drugi dzien jestem gotowy do walki z ciezarami
Jak sie tak bedziesz przejmowal to bardziej niz ten alk zje cie kortyzol ...
Pzdr
Porady dotyczace suplementacji, treningu, diety - gg 1881820
Pozdro RWLK'a
CHIQUITAS DE LOS SANTOS
na redukcji nowy płyn Pur pomoże Ci wygrać w walce z tłuszczem
Nie masa a estetyka sie liczy !
jedyne co to odpusc sobie w sylwka
Czuwa nad Tobą Bóg
Nie wszyscy Cie w dupe kopną
są ludzie bez nóg
nie zamartwiaj sie i pij ile wlezie, to jedna noc i nie przejmuj sie
kreatyne lykaj bez zmian
pozdro ...
Zmieniony przez - malphas w dniu 2005-12-29 01:01:01
" (...) wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę (...) "
---------------------------------
www.jwip.pl
www.wlodarek.waw.pl
Życzę udanego sylwka

www.theanimalrescuesite.com - daj 6 misek pokarmu dla głodujących zwierząt!
www.thehungersite.com - daj 1,1 ciepły posiłek dla głodujacych na świecie!
www.therainforestsite.com - uratuj 10m2 lasów tropikalnych!
www.thechildhealthsite.com - pomóż chorym dzieciom!
http://www.pajacyk.pl/ - nakarm glodne dziecko
http://www.sfd.pl/temat209527/ - ZAPRASZAM
Krzysztof Piekarz