Mam na imię Kaśka :)
Waga: 49
Wzrost: 158
Jestem instruktorką fitness, studentką Bezpieczeństwa Narodowego i mamą mojej wspaniałej 4 letniej córeczki :) Nie jest łatwo wychowywać samej dziecko, studiować, pracować i w tym wszystkim znaleźć czas na treningi, ale jak widać jeśli się czegoś bardzo chce to się to osiąga :) Jestem na to najlepszym przykładem :) Oczywiście bez pomocy i wsparcia najbliższych nie byłabym w stanie "dojść" tu gdzie teraz jestem.
Treningi siłowe zaczęłam ok 2 lata temu, najpierw były to treningi ogólnie wzmacniające wszystkie partie ciała, po jakimś czasie kupiłam troszkę więcej "sprzętu ciężkiego" i zaczęłam trenować już "na poważnie" poszczególne partie ciała, dzieląc swój trening na 3 razy w tygodniu. Bardzo spodobała mi się ta forma spędzania wolnego czasu, zapomnienia o wszystkim i oderwania się od rzeczywistości, nie wyobrażam sobie teraz życia bez treningów

Na chwilę obecną jestem w trakcie przygotowań do DEBIUTÓW 2015 Bikini Fitness, a z racji tego, że zawsze dążę w swoim życiu do realizacji marzeń i wyznaczonych celów tak jest i w tym przypadku :) Następnym celem są Mistrzostwa Polski ;) a później się okaże co będzie dalej

Założyłam ten dziennik, ponieważ kilka dni temu byłam w odwiedzinach u przesympatycznych Państwa Ślicznych, dostałam mnóstwo cennych wskazówek i porad, wiem co dalej robić aby było jak najlepiej i chcę tu na bieżąco Was o tym wszystkim informować :)
"Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągniecie go wymaga czasu...czas i tak upłynie" :) Pozdrawiam wszystkich i zapraszam !