Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
66 dni
Przeczytanych tematów
151
Witam serdecznie. Czy moglibyście się Państwo wypowiedzieć o takim produkcie jak Yohimbinum hydrochloricum D4 tabletki (80 szt.)? Z racji uwagi, że w Polsce można się naciąć na podróbkę, spróbowałem zakupić johimbinę z niemieckiej apteki i jestem ciekaw jakie będą efekty. Byłbym wdzięczny gdyby się tutaj ktoś wypowiedział na temat składu itp. itd.
https://www.shop-apotheke.com/homoeopathie/2134/dhu-yohimbinum-hydrochloricum-d4.htm
Zmieniony przez - Handziak w dniu 2023-09-30 16:19:51
Szacuny
2404
Napisanych postów
5579
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
105059
Napewno jest to jakiś inny związek i kij wie jak to będzie działać i przy jakiej dawcę bo gdybyś normalnej joszki zjadł 250mg to raczej byś już nigdy na forum nie wszedł żeby coś napisać. Po co tak kombinować jak ja Polskim rynku jest tyle sprawdzonych źródeł tego związku gdzie jak dobrze poszukasz to napewno znajdziesz
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
6089
Napisanych postów
74912
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
748328
Jak zostało już zasugerowane w wypowiedziach powyżej, jest to lek homeopatyczny pod kątem poprawy libido. Jeżeli nie zdajesz sobie z tego sprawy, to składnika aktywnego w lekach tego typu jest w ilościach PPM, czyli blisko wartości zerowej. Są osoby z które uważają, że ma to wpływ na nasz organizm, bez jakiegokolwiek potwierdzenia w nauce. Dla osób trzeźwo myślących, będzie to produkt bez jakichkolwiek wartości.
Nawiązując do johimbiny, to nie tylko na rynku polskim jest ona zabroniona w sprzedaży.