...
Napisał(a)
Szkoda, że nie słyszałem o tym jak zaczynałem ćwiczyć! Teraz to już ch.j! heh :) Dobry artykuł!!! SOG
...
Napisał(a)
a ja od jutra zaczynam ten plan ;p podoba mi się to ;) napisze jakie będą efekty;)
oczywiście porobię fotki i po 3 miesiącach pojawię się tutaj z fotkami ;)
oczywiście porobię fotki i po 3 miesiącach pojawię się tutaj z fotkami ;)
Does not have borders of capabilities, barriers are for break only !
...
Napisał(a)
"Ćwiczenia złożone po 8 powt. W 8 seriach opisano jako "8-8" pon nagłówkiem powtórzenia.
W tym 3 miesiącu wykonujecie nadal 2s na jedno ćw., z czego pierwsza seria 5powt. a 2 seria 9 powt, zaznaczono to jako "5-9"
Nie mogę tylko tego zatrybić.
W tym 3 miesiącu wykonujecie nadal 2s na jedno ćw., z czego pierwsza seria 5powt. a 2 seria 9 powt, zaznaczono to jako "5-9"
Nie mogę tylko tego zatrybić.
...
Napisał(a)
Witam. Mógłby mi ktoś wyjaśnić ile serii i ile powtórzeń mam wykonywać w tym ATC?
Bo w tych tabelkach jest tak: Pierwszy miesiąc serie - 1, powt.. - 8 ----> to akurat czaje.
Ale w II miesiącu serie - 2, powt 8-8? Jak mam to rozumieć?
Tabelka do III miesiąca tez jest dal mnie niezrozumiala: serie -2, powt - 5-9
Poza tym potrzebuje pomocy jak zastąpić niektóre cwiczenia. Posiadam łąwkę,gryf prosty, mocno lamany, sztangielki i modlitewnik, Nie mam przyrządu do cwiczenia nóg.
Jak zastąpić te ćwiczenia?
I plansza
- 6. Prostowanie nóg z żelaznymi butami siedząc
- 7. Zginanie nóg z żelaznymi butami stojąc
III plansza
- 2. Wyprosty nóg
- 3. Zginanie nóg w leżeniu
Z góry dziękuje za pomoc
Bo w tych tabelkach jest tak: Pierwszy miesiąc serie - 1, powt.. - 8 ----> to akurat czaje.
Ale w II miesiącu serie - 2, powt 8-8? Jak mam to rozumieć?
Tabelka do III miesiąca tez jest dal mnie niezrozumiala: serie -2, powt - 5-9
Poza tym potrzebuje pomocy jak zastąpić niektóre cwiczenia. Posiadam łąwkę,gryf prosty, mocno lamany, sztangielki i modlitewnik, Nie mam przyrządu do cwiczenia nóg.
Jak zastąpić te ćwiczenia?
I plansza
- 6. Prostowanie nóg z żelaznymi butami siedząc
- 7. Zginanie nóg z żelaznymi butami stojąc
III plansza
- 2. Wyprosty nóg
- 3. Zginanie nóg w leżeniu
Z góry dziękuje za pomoc
...
Napisał(a)
Co do powtorzen wszystko jest wyjasnione!
" Ćwiczenia złożone po 8 powt. W 8 seriach opisano jako "8-8" pon nagłówkiem powtórzenia.
I plansz- to zapnij pasek od spodni na kostce i przypnij to niego krazek.. "
III planszy to nie wiem czy sie da..
andergrand . w drugim miesiacu w 1 i 2 serii wyk. po 8 powtorzen, w trzecim miesiacu w 1 serii 5 powtorzen, w drugiej 9..
Zmieniony przez - kooteK92 w dniu 2009-06-20 10:47:31
Zmieniony przez - kooteK92 w dniu 2009-06-20 10:49:20
" Ćwiczenia złożone po 8 powt. W 8 seriach opisano jako "8-8" pon nagłówkiem powtórzenia.
I plansz- to zapnij pasek od spodni na kostce i przypnij to niego krazek.. "
III planszy to nie wiem czy sie da..
andergrand . w drugim miesiacu w 1 i 2 serii wyk. po 8 powtorzen, w trzecim miesiacu w 1 serii 5 powtorzen, w drugiej 9..
Zmieniony przez - kooteK92 w dniu 2009-06-20 10:47:31
Zmieniony przez - kooteK92 w dniu 2009-06-20 10:49:20
...
Napisał(a)
dzięki już wiem OCB
Nigdy wcześniej nie ćwiczyłem i zaczynam ten trening od środy - zobaczymy jakie efekty przyniesie, o których z pewnością Was poinformuję
Zmieniony przez - andergrand w dniu 2009-06-20 18:21:42
Nigdy wcześniej nie ćwiczyłem i zaczynam ten trening od środy - zobaczymy jakie efekty przyniesie, o których z pewnością Was poinformuję

Zmieniony przez - andergrand w dniu 2009-06-20 18:21:42
...
Napisał(a)
Bery, dzięki za plan. Jest on w sam raz na moje domowe warunki. Ćwiczę już miesiąc i jestem mile zaskoczony wynikami. Oczywiście SOG. Pozdro
...
Napisał(a)
Właśnie padło pytanie jakie odstepy czasowe miedzy tymi ćwiczeniami? a jesli sa jakieś to jak zmiescic sie w czasie skoro pewno wiekszość osób tutaj ma 1 sztange a cieżary przekładać trzeba. I jeżeli sa potrzebne odpowiednie odstepy czasowe to jaki maja one wpływ na efektywność ćwiczeń?
...
Napisał(a)
Panie bery pytanie było. Mamy nie zakładac nowych tematów jak nie uzyskuje sie odpowiedzi starych.
Poprzedni temat
Poczatkujacy Potrzebuje Pomocy !! Trening
Następny temat
Poszukuje palnu treningowego
Polecane artykuły