...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Hehehehe, fajna stronka osoby walczacej z otyłoscia - poczytajcie sobie
http://www.robynanderson.com/ofb/index.html
Pozdrawiam, Tyka
*** Utyłem w Fitnessie ***
zamiast dawać soga kliknij tu : http://www.pajacyk.pl 

Pozdrawiam, Tyka
*** Utyłem w Fitnessie ***

...
Napisał(a)
dobra dieta i aeroby ibedzie gitara
poczekaj az sie wypowiedza experci tego dzialu, oni napewno ci pomoga
3maj sie i powodzenia
ZARZYWASZ - PRZEGRYWASZ ! ALE KAZDA PORAZKA KSZTALCI CHARAKTER

poczekaj az sie wypowiedza experci tego dzialu, oni napewno ci pomoga
3maj sie i powodzenia

...
Napisał(a)
Idz do działu odrzywiania tam niemusisz nic pisac poswiec kilka nascie godzin na czytanie i bedziesz juz wsyztsko wiedzial rzycze miłej lektóry:)
Tylko dzieki cieszkiej pracy cos osiągniesz!!!
Tylko dzieki cieszkiej pracy cos osiągniesz!!!
...
Napisał(a)
po"grubas" w dziale fitness
Satisfaction lies in the effort, not in the attainment
...
Napisał(a)
I po co drugi taki post?
Pozdrawiam - Leniwy SiWy
Doradca w dziale: "TRENING"
----------------------------
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Pozdrawiam - Leniwy SiWy
Doradca w dziale: "TRENING"
----------------------------
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
...
Napisał(a)
pociesz sie ze nie masz 20kg do zrzucenia tylko 6
wrzuc na luz wszystko po kolei
~~~~~~~~~~~
Moderator działów:
*Nasze Hobby
*Sporty Extremalne
"No SaLvAtIoN, no forgiveness"

~~~~~~~~~~~
Moderator działów:
*Nasze Hobby
*Sporty Extremalne

~~~~~~~~~~~
Moderator działu:
*Sporty Extremalne
"No SaLvAtIoN, no forgiveness"
...
Napisał(a)
Terrorystko
Pamietaj o tym ,ze aby zrzucić 6 kilogramów nie wystarczy miesiąc tylko mniej wiecej 4-5 miesiecy.Więc na te wakacje za bardzo nie licz. Smutne ale prawdziwe nie ma sie co oszukiwać, aby zrzucic nie potrzebne kilogramy trzeba naprawde wielu wyrzeczeń. Sa trzy zasady- DIETA,CWICZENIA,ewentualnie suplementy w postaci np. Fat-burnerów ale to odsyłam do innego działu (suplementacja).Najlepiej by było gdybyś zaczęła sie ruszać bo przeciez to ruch własnie jest najwiekszym wrogiem nadwagi.Zapisz się na aerobik polecam TBC badz ATC(gimnastyka antycellulitowa),dobrze by było gdybys uczeszczała na takie zajęcia 2 razy w tygodniu plus basen.Dodatkowo swoj plan dnia urozmaicaj wycieczkami rowerowymi,bądź codziennymi spacerami.Zrezygnuj ze słodyczy,fastfoodów itp.Nie ma co ukrywac ze trzeba zrezygnować ze wszystkich pysznych smakołyków,ale rób to stopniowo.Każdego dnia jedz coraz mniej "produktów zakazanych". Nikt nie kaze Ci jeść na sniadanie sucharka plus szklanka wody,po prostu wykluczaj stopniowo ze swojej diety złe produkty.Może zacznij od ograniczania słodyczy,zastepuj je owocami,a jesli jestes łasuchem na słodycze polecam zakupienie Chromu organicznego,który w pewien sposób hamuje chęć na zjedzenie czegos słodkiego.Na temat odpowiedniej diety zapytaj w dziale "ODŻYWIANIE" o dodatkowe suplementy w "SUPLEMENTACJI" a nasz dział pomoze Ci w ćwiczonkach
Pozdrowienia

...
Napisał(a)
hmm.......jenna 20 moge sie z toba troszke potargowac na temat mozliwosci zrzucenia 6 kg w ciagu miesiaca...owszem mozna..przy odpowiednim zaparciu wytrwalosci w treningach i zastosowaniu odpowiedniej diety i suplementacji....jednakze podkresle ZE NIE KONIECZNIE BEDZIE TO ZDROWE I ROZSADNE....to tak w drodze malej polemizacji....hmm, radzilabym, zastosowac diete wysokotuszczowa szybko pomoze Ci zrzucic zbedne kg, jednakze zaznaczam ze trzeba tu byc szczegolnei ostroznym kontrolowac sozycie ww...w polaczniu ze spalaczem i aerobami dzial cuda....to tak w wielkim skrocie...w wielkim zaznaczam.....
ps. co do chromu wiecej tu robi sila sugestii niz faktyczne wlasciwosci chamujace laknienie...
janka
ps. co do chromu wiecej tu robi sila sugestii niz faktyczne wlasciwosci chamujace laknienie...
janka
...
Napisał(a)
Janka być może
Lecz pomysl o rozstepach i obwisłych "flakach" to chyba nie brzmi pocieszająco ;) Pozdrawiam

...
Napisał(a)
hmm....czy ktos wyzej pisal o roztepach i flakach???....raczej nie...:-0
cialo jest jak glina w rekach artysty przy odrobinie cierpliwosci mozna zrobic z nim wszystko.....
ps..jesooo, jak dawno mnie tu nie bylo...musze wpadac czesciej...buzka a teraz lece na plaze pobiegac...
janka
cialo jest jak glina w rekach artysty przy odrobinie cierpliwosci mozna zrobic z nim wszystko.....
ps..jesooo, jak dawno mnie tu nie bylo...musze wpadac czesciej...buzka a teraz lece na plaze pobiegac...
janka
Poprzedni temat
Chyba wytnę sobie żołądek!!!
Następny temat
Pomocy !! Jaka dieta i jak ćwiczyć żeby schudnąć
Polecane artykuły