SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Jesienny cykl masowy

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1067

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 198 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 2787
Witam,
Przymierzam się do cyklu masowego, mając jednak wątpliwości do wyboru firm i supli proszę o pomoc.
Troszkę info:
trenuję już kilka ładnych lat chodź przerwy się zdarzają obecnie 8 miesięcy non-stop. Praktycznie przez 4 ostatnie miesiące wspomagam się : - l-glutamina firmy eX-treme oraz od 2 miesięcy bulk 70%wegli 30 białko tej samej firmy. 15 lipca zakończyłem cykl kreatynowy który trwał 5 tygodni. (pozostałe rzeczy w profilu)
Aktualnie posiadam około 200 gram kreatyny ( mono) chciałbym dokupić troszkę supli do masowego treningu dieta raczej ok. (czasami się nie da :)

Proszę o propozycję dobrego jakościowo zestawu w sensownej cenie ( do max 500 zł) który pomoże pchać mi moje 42 cm w bicu na 45 

PS. Czy firma Ex-treme to dobra firma znacie to ?

Portal Mocno Imprezowy - http://www.clubzone.pl 

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 932 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 21109
2x XP lub 2x HP ewentualnie bialko,gainer, carbo, witaminy,zma. Ale nie licz na to, ze z 42 pojdzie do 45 cm.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 262 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 2827
Witam
Ekspertem moze nie jestem ale moge cos zaproponowac.

- Dobrze rozpisana dietka (pamietaj by unikac tłuszczy w posiłkach około kreatynowych) + Gainer (polecam Max Gainer 3000 jeśli oczywiście go potrzebujesz do uzupełnieia braków w diecie)
- Witaminki + tran lub omega-3 + ZMA
- Jakis stak kreatynowy np. skoro masz juz mono zrób tak: mono + cp + dextro juice (DJ bierz z mono) :P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 1526 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 19713
hp - ok 160zł
Xp - ok 150zł

połacz to z mono ktore juz masz albo kup 2 puchy jakiegos stacka napisalem tylko 2 ale jest ich kilka naprawde bardzo dobrych. mozesz zrobic jakis mix i bedzie git

ok 300zł na stacka

gainer i (lub) białko według braków. masz na to ok 200zł

reszta na witaminy, zma apteczne, glutamina bedzie ok

pozdrawiam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 2 Napisanych postów 198 Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 2787
Panowie poprosze o konkreciki :) oraz odp na drugą czesc pytania

Portal Mocno Imprezowy - http://www.clubzone.pl 

Nowy temat Wyślij odpowiedź