...
Napisał(a)
Szukałem wcześniej na forum czegoś o jedzeniu przed i po bieganiu i większość osób polecała, żeby przed zjeść normalny przedtreningowy (ryż,warzywka,kurczak), a po bieganiu potreningowy (ryż,kurak). Mój problem polega na tym, że biegam dość późno i musiałbym te dwa posiłki zjeść około 19-21/22. Jestem na redukcji i nie wiem czy przez te węgle jedzone tak późno nie będę miał utrudnionej sprawy z redukcją tk. tłuszczowej. Może macie pomysły na jakieś lżejsze posiłki? Jednocześnie chciałbym uniknąć spalenia mięśni ;d.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
skro nie wiesz jak jeść, mniemam, że dopiero zaczynasz i chodzi Ci o zwykłe aeroby, przeciętnej długości - wtedy nie bardzo rozumiem kto i po co daje zalecenia jak piszesz.
Możesz po zjeść w zasadzie dowolny posiłek jaki Ci wypada z rozpiski, nie ma to większego znaczenia, jak i węgle przed snem nic nie utrudniają, to chyba wyczytałeś u tych samych osób, które pisały o posiłku przed treningowym przed aerobami. 

TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
Jest tak jak piszesz :P. Biegam 3x w tygodniu przez godzinkę jako dodatek do fbw (w dni bez fbw). Mi też się wydawało, że układanie posiłków specjalnie pod bieganie byłoby w moim przypadku przesadą, ale wolałem się upewnić ;d. Dzięki wielkie za pomoc!
Polecane artykuły