Sporo ma gorzej, większość ma lepiej do tego dążę.
...
Napisał(a)
Więc 737 megabola sprzedaje koledze ktory po tym sracza nie zalicza , bo ja go mam po 3-4min od momentu wypicia . Nie wiem jaki obecnie gainer jest ceniony więc prosił bym o wypisanie dobrych na dzien dzisiejszy gainerow . SMak nie gra roli , cena gra srednia role , licza sie dla mnie glownie tylko efekty ;)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- przedawkowanie kreatyny
- NAJLEPSZY GAINER!!!
- FAQ: Odżywki i suple a początkujacy. by Boguc
- SEEEZON - opracowanie najczęściej zadawanych pytań dot. supli i treningu by _knife_
- TEST "Chcesz być jak greccy bogowie?Uda się i Tobie!" by Eltoro - pods.str.38!
- TEST: W pogoni za MASĄ (bailbong) - pods. str. 21!
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
efekty bedziesz mial
majac uporzadkowane odzywianie
gainer jest tutaj jedynie uzupelnieniem
a rodzaj gainera zalezec bedzie od tego
czego w diecie ci brakuje
i jaki stosunek bialka do weglowodanow w tym wypadku zastosowac
majac uporzadkowane odzywianie
gainer jest tutaj jedynie uzupelnieniem
a rodzaj gainera zalezec bedzie od tego
DORADCA DZIAŁU ODŻYWKI I SUPLEMENTY
NIE WIESZ JAKIE SUPLEMENTY KUPIĆ? PORADY NA PRIV!!
NA gg TYLKO POWAŻNE PYTANIA!!!!!
...
Napisał(a)
...co z kolei bedzie zalezalo od metabolizmu(endomorficy, ze sklonnoscia do odkladania tluszczu beda mieli stosunkowo mniej weglowodanow)
...co z kolei bedzie zalezalo od metabolizmu(endomorficy, ze sklonnoscia do odkladania tluszczu beda mieli stosunkowo mniej weglowodanow)
...
Napisał(a)
Białka mam dosyć , potrzeba mi wegli jak najbardziej , diete mam ulozona przez siebie , nie jest to w zadnych rozpiskach , jem tyle ile sie miesci lub na ile mnie stac danego dnia , mam uczulenie na lektoze wiec za duzych wyborow poza gotowanym miesem , tunczykami , jajkami , warzywa , platkami z woda , orzechami , rodzynkami itp. nie mam więc mniej wiecej jem co moge i jest zdrowe . Efekty jako takie mam bo przez 3 miesiace poszedlem o 2 kg w gore , nie chudne mimo ze mam 5 treningow po 2h aerobicznych + silowki w ciagu tygodnia .
...
Napisał(a)
Wiec jakiego mi gainera polecacie obecnie :>
...
Napisał(a)
Mass XXL Treca.
licza sie dla mnie glownie tylko efekty
Gainer to żarcie w proszku, zamiennik posiłku. Gainery róznia się składem i jakoscia, a nie przynoszącymi efektami, gdyż będą one takie same jak po ryzu i kotlecie. Naturalne zawsze lepsze.
licza sie dla mnie glownie tylko efekty
Gainer to żarcie w proszku, zamiennik posiłku. Gainery róznia się składem i jakoscia, a nie przynoszącymi efektami, gdyż będą one takie same jak po ryzu i kotlecie. Naturalne zawsze lepsze.
Specjalista w dziale "Odżywki i suplementy"
9 kg czystej masy mięśniowej w 2 tygodnie - allegrowicze nie wierzcie w takie bzdury
...
Napisał(a)
miales gainera ok 30% bialka w zawartosci wiec bez zbednych pytan zaufam twojemu wyborowi i podsune kilka pomyslow na alternatywe:
monster mass biogenix
mass xxl trec
gainer mct olimp
multipower gainer
mutant mass pvl
master mass hi-tec
kilka z glowy rzucilem a wybor jest naprawde duzy. jakbys bardziej sprecyzowal swoj przypadek to dalbym ze dwa do wyboru dla ulatwienia. patrz na cene, dostepnosc u Ciebie, smaki(to jest wazne bo gainera je sie w duzyc ilosciach)
monster mass biogenix
mass xxl trec
gainer mct olimp
multipower gainer
mutant mass pvl
master mass hi-tec
kilka z glowy rzucilem a wybor jest naprawde duzy. jakbys bardziej sprecyzowal swoj przypadek to dalbym ze dwa do wyboru dla ulatwienia. patrz na cene, dostepnosc u Ciebie, smaki(to jest wazne bo gainera je sie w duzyc ilosciach)
...
Napisał(a)
1. UNIVERSAL Gain Fast
2. BIOGENIX Monster Mass
2. BIOGENIX Monster Mass
" bez diety nie ma atlety "
...
Napisał(a)
Sporo się naczytałem i ... UNIVERSAL Gain Fast wydaje sie byc najlepszy dla mnie . Ogolnie za dnia jem mało warzyw , owoc to czasem typu jablku , banan i rodzynki . Za dnia zapycham sie chlebami razowymi , tunczykami , jajami i na obiad jakas kasza/ryz z miechem + czasem jakies warzywo .
UNIVERSAL Gain Fast dobry ?:>
UNIVERSAL Gain Fast dobry ?:>
Poprzedni temat
Nitrobolon energizer + anabolic BCAA + 737
Polecane artykuły