...
Napisał(a)
Hii all :), mam 2 hanlte po 3 kilo, 2 po 4k, 1 po 5k, Czy można hantlami wyrobic jakieś mieśnie ? (szczegulnie mi chodzi o bicepsy, barki, przedramie, tricpes). Prosze mi coś poradzic. :>>>>>>
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
powinieneś pogrzebać w archiwum. Z pomocą hantli i sztangi najlepiej wyrabiać swoje mięśnie. Najlepsze są właśnie ćwiczenia z wolnymi ciężarami, nie na maszynach. Na maszynach można oszukać, a na hantlach, czy sztandze wszystko widać
Pozdrowienia...
Pozdrowienia...
...
Napisał(a)
Jeżeli ciężary będą zbyt małe to zacznij wykonywać powtórzenia w taki sposób, że opuszczasz 4 sek, podnosisz 2. Na jakiś czas to wystarczy.
If my woman would try to kick my ass I`d say: "You get your bitch ass back to the kitchen and make me some pie!"
If my woman would try to kick my ass I`d say: "You get your bitch ass back to the kitchen and make me some pie!"
Kto się śpieszy ten się potyka.
...
Napisał(a)
Czy jak bedę ćwiczył codziennie po 20 min, czy osiągne jakieś rezultaty np. w bicepsie ?
...
Napisał(a)
Lepsze rezultaty osiagniesz jak nie bedziesz cwiczyl codziennie, kto wie czy nie wazniejsze od samych cwiczen jest odpowiednie odzywianie i regeneracja.
...
Napisał(a)
Spozywac bialka, weglowodany i tluszcze w odpowiednich proporcjach ale od tego sa lepsi fachowcy ode mnie ja sie odzywiam intuicyjnie 

...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Wydaje mi sie ze do pewnego stopnia mozna, zalezy jak silne masz w tej chwili, do niektorych cwiczen na barki (wszelkiego rodzaju wznosy ramion przodem ,bokiem, w opadzie itp.) powinny ci spokojnie wystarczyc hantle o wadze 7-10 kg nawet wtedy jak juz bedziesz silniejszy mozesz cwiczyc w wolnym tempie i bedziesz uzywal mniejszych ciezarow.
Jednak podstawowe cwiczenie na barki czyli wszelkiego rodzaju wyciskania sztanga lub sztangielkami wymagaja
nieco ciezszego sprzetu, na poczatek moze chociaz odwaznik 17,5kg albo 25kg albo 32kg w zaleznosci od poziomu sily
Jednak podstawowe cwiczenie na barki czyli wszelkiego rodzaju wyciskania sztanga lub sztangielkami wymagaja
nieco ciezszego sprzetu, na poczatek moze chociaz odwaznik 17,5kg albo 25kg albo 32kg w zaleznosci od poziomu sily

...
Napisał(a)
Cwiczenia sztangielkami na barki:
- Unoszenie prostych ramion przodem
- Unoszenie prostych ramion bokiem
- Unoszenie prostych ramion w opadzie
- wyciskanie w pionie
- dociąganie sztangielek do brody ( tak jak sztangi )
- krążenia ramion
- Unoszenie prostych ramion przodem
- Unoszenie prostych ramion bokiem
- Unoszenie prostych ramion w opadzie
- wyciskanie w pionie
- dociąganie sztangielek do brody ( tak jak sztangi )
- krążenia ramion
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin,
Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin
...
Napisał(a)
Poza tym warto silnie rozwinąć plecy, bo wtedy robi to wrażenie sylwetki V i szerokich barów
Moderator działów Sporty Ogólnorozwojowe & Dla Zupełnie "Zielonych" & Grappling
I szkoda tylko, że w noc kwietniową, Ciągnąc za sobą smród spalin,
Nie cały Związek poleciał w kosmos, A tylko jeden Gagarin
Polecane artykuły