WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Jakie maty do treningu karate boso w stodole — półobroty, kopnięcia i pad na ziemi?

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe: , , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 133

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 38
Cześć, trenuję sztuki walki, jako że w domu nie chciałem zabierać miejsca workiem treningowym to jako ze mam stodołę w dobrym stanieto zrobiłem sobie w niej parkiet z płyt wiórowych na podporach, mam tam fajne warunki, jest sucho, parkiet zabezpieczony farbą. Narazie trenuję tam w butach, ale skoro trenuję karate, to jednak chciałbym ćwiczyć boso.
Myślę o matach puzzlowych 1,5 cm grubości. Czy ktoś trenował na czymś takim? Jak to się sprawdza do półobrotów, kopnięć i pracy przy worku?

Mam na oku ofertę z Allegro o wymiarach 120×180×1.5 cm (ok. 1,2 cm realnie).
Materiał: Pianka EVA
Wymiar 1 puzzla: 60 cm x 60 cm
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
gokuson TEAM SFD Administrator
Ekspert
Szacuny 86 Napisanych postów 9076 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 121873
Maty puzzlowe EVA 1,5 cm spokojnie nadają się do treningu karate boso – dobrze amortyzują, a jednocześnie są wystarczająco stabilne do półobrotów i kopnięć.

Niebawem u nas w sklepie dostępne będą maty 2cm - https://sklep.sfd.pl/SFD_Gym_Podloga_puzzle_20mm-opis44524.html 

Certyfikowany dietetyk i trener personalny
Najlepsze odżywki i suplementy -> http://sklep.sfd.pl

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Jaki Gaz Do 150 zł do 80 ml

Shoty
Polecane artykuły