Szacuny
25
Napisanych postów
2351
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
45122
Witam , tak sie składa że nie moge kupić białka przez internet w najbliższym czasie i musze wybrać cos ze sklepu do którego mam dostęp. Do wyboru jest:
Fitmax pure american 750g - 40zł
Fitmax 81+ 750g - 60zł
Fitmax wake up 750g - 70zł
Optimum whey gold - 230zł
Optimum hydrowhey - 210zł
Izolat scitec 2kg - 190zł
Fa whey protein - 160zł
Mega strong protein olimpu - 260zł
Potrzebuje 200g białka tygodniowo do stosowanie tylko po treningu w ilości 50g 4 razy w tygodniu, które z tych polecacie , głownie zależy mi na dobrym profilu aminek i szybkim wchłanianiu
Szacuny
25
Napisanych postów
2351
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
45122
Tak , troszke drogo. A co powiecie o wake up ? Profil aminokwasowy ma super , chyba najlepszy z tych , cena 210zł za 3 opakowania , czyli taniej 20zł od golda , dodatek kofeiny mi nie przeszkadza bo miałbym około 100mg na 50g białka a kończe ćwiczyć o 11 więc to nawet na plus. Dodatek wolnych aminek ( bcaa , gluty , tauryny )
Izolat też mi sie podoba ze sciteca , bo mam czyste wpi a nie miks , smak napewno ok , tylko nigdzie nie moge znalez profilu aminek. A zależy mi na tym własnie. Nad whey goldem też myśle , ale imo najdroższy.
Szacuny
25
Napisanych postów
2351
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
45122
No ok , a jakies opinie o tym scitecu i wake up ? Ktoś stosował ?
Zastanawia mnie tylko czemu scitec wypada tak tanio . Na allegro można dostać 2kg za 150zł a ofert kupna żadnych , mimo że czysty izolat , a optimum nawet po 200zł kupują chcociaż dominuje wpc. Wątpie że to przez smak bo smakowo scitec ma chyba najlepsze białka. Więc mam wątpliwości czy skład jest pewny , a nie chce kupić bulka
Szacuny
25
Napisanych postów
2351
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
45122
No skoro są badania , smak świetny , cena bardzo dobra to dlaczego nikt tego nie kupuje ?
Dzwoniłem i dowiedziałem sie że będzie w tym tygodniu jeszcze białko z hi teca c6 około 160zł za 2,25kg i hydrolizat z FA za około 220zł . Któreś z tych może czy jednak scitec ? Cenowo fa i scitec podobnie , c6 troche tańszy