...
Napisał(a)
Witam, chciałem popracować nad moimi mięśniami brzucha. Ćwiczę regularnie zarówno siłowo jak i trening jak i biegi. Z racji wieku (17 lat) nie mam kompletnego wpływu na dietę, ale staram się dobrze dobierać posiłki. Trochę już widać 6 pak, ale to są tylko zarysy. Myślałem nad jakimś spalaczem tłuszczu. Co polecacie? Zależy mi głównie nad tym aby przynosiło efekty i nie szkodziło zdrowiu, miło by było aby było w logicznej cenie(poniżej 200zł).
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
j/w
nie ma sensu kupować spalaczy jeśli chcesz to możesz osiągnąć zamierzony cel bez spalaczy, wystarczy dietka + odpowiedni regularny trening i z czasem wszystko przyjdzie. Spalacze to jedynie wtopa pieniędzy taki sam efekt osiągniesz ciężko pracując.
nie ma sensu kupować spalaczy jeśli chcesz to możesz osiągnąć zamierzony cel bez spalaczy, wystarczy dietka + odpowiedni regularny trening i z czasem wszystko przyjdzie. Spalacze to jedynie wtopa pieniędzy taki sam efekt osiągniesz ciężko pracując.
... szału nie ma.
...
Napisał(a)
Chciałem poprostu przyspieszyc ten proces:) ale skoro mowicie ze nie warto inwestowac w cos takiego to ok. Dzieki wielkie za rade i za mozliwosc oszczedzenia kasy:) Pozdro
...
Napisał(a)
G-SZIT zjedź nie będąc typowym ekto/mezo do 12-10% bf bez spalaczy, to wtedy pogadamy, czy da się wszystko osiągnąć samą pracą.
co do autora - napisz coś więcej o sobie - bf, staż.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2007-10-22 22:00:18
co do autora - napisz coś więcej o sobie - bf, staż.
Zmieniony przez - Koniu151 w dniu 2007-10-22 22:00:18
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
strata kasy sa spalacze bez dopracowanych podstaw i to dodatkowo w mlodym wieku. nikt nie pisze ze sa calkiem zbedne ale zalezy od przypadku
http://wicek-lampy.cba.pl/
"profesjonalna" naprawa
Polecane artykuły