...
Napisał(a)
Postanowiłem kupić rower stacjonarny dla poprawy ogólnej kondycji i do spalania zbędnego tłuszczyku. W sklepie sportowym sprzedawca mi polecał rowerki z takim mechanizmem magnetycznym. Odradzal mi z paskiem czy czymś takim, bo mówił, że nie imitują dobrze rowerka normalnego a poza tym, że hałasują i że są awaryjne. Oczywiście te 'magnetyczne' są droższe więc pewnie mi coś ukolorował żebym kupił droższy produkt ;). Cena kształtowała się w granicach 800 zł a to troche dużo. Wiem, że rowerki są w cenie nawet kilku tysięcy zł ale może te tanie w okolicach 300-400zł też są OK? Proszę o Waszą radę
.

Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
To co powiedział sprzedawca to prawda - magnetyczne pracują płynniej, mniej hałasują i psują się rzadziej. Zapewniają po prostu wyzszy komfort ćwiczeń. Ćwiczyć jednak się da i na tanim modelu z paskiem oporowym. Po prostu - niższy komfort za nizszą cenę. I tak w rowerku najważniejsze jest siodełko - jak nie będziesz mógł wytrzymać na nim wiecej niż 5 minut, nieważne czy rowerek magnetyczny czy cierny hehe
Pozdrawiam,
Leniwy Tyka
*** FitNessCafeClassic ***
"Nobody likes dieting. It's boring, difficult, and it intrudes on our personal lives."

Pozdrawiam,
Leniwy Tyka

*** FitNessCafeClassic ***
"Nobody likes dieting. It's boring, difficult, and it intrudes on our personal lives."

...
Napisał(a)
no i klips na ucho
po"grubas" w dziale fitness
Satisfaction lies in the effort, not in the attainment

Poprzedni temat
Po treningu: Banany VS Glukoza VS Wafle ryżowe
Następny temat