...
Napisał(a)
Witam, szykuję się do kolejnego cyklu na testo i zastanawiam się nad dodaniem jakiegoś środka oralnego. Interesuje mnie meta i turinabol. Trochę sie boje mety ze względu na bebechy i ewentualną aromatyzację, w grę wchodziłyby jakieś mikro dawki typu 15 - 20 mg. Z drugiej strony turę trzeba brać w większych dawkach i nie wiem czy nie wyjdzie na to samo jeśli chodzi o "rycie" flaków. Proszę o poradę.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
No też może dać zawsze na drugi cykl test+bold... Bold w miarę łagodny, łagodniejsza niż deka mniej sajdow oraz nie trzeba blokować prolki... Hmm jedyna wada Boldka trzeba dużo brać porównując deke
...
Napisał(a)
Tu i tu wpływ negatywny będzie taki sam (bebechy). Przy turze ograniczysz niespodzianki z nadmierna aromatyzacją. Mi się teraz jeden chłop bardzo ładnie porobił na 30mg tury przez pierwsze 4 tygodnie i 40mg przez następne. Do tego 500mg enana/week. Czysto, sucho, elegancko
Co byś nie wybrał to po 4 tyg kontrola panelu watrobowego wskazana.

OnGear
...
Napisał(a)
Dawki rzędu 15-20mg nie mają kompletnie sensu przy czym na pewno wpłyną negatywnie na flaki i wątrobę...daruj sobie orale , sam test plus czysta micha zdziała tu bardzo dużo...
...
Napisał(a)
Dzięki za szybką odpowiedź. Trochę naczytałem się jak to legendy kulturystyki z lat 70 leciały podobno z powodzeniem na takich dawkach mety i mieli dobre rezultaty, ale ile w tym prawdy to nie wiadomo...
...
Napisał(a)
Ponoć inna meta była
Po drugie podejście inne. Znajdź sobie wywiad jak Waldemar Nol opowiada jak cenna dla niego była setka metki kiedyś i jak się że wszystkim spinał, żeby maksimum z niej wycisnąć.

OnGear
...
Napisał(a)
Enan minimum 12tyg wystarczy w zupełności...
...
Napisał(a)
Jak wyżej test+deka super combo, sam od dzisiaj właśnie zaczynam. A jeśli na prawdę zależy Ci na tej metce, załatw sobie iniejcyjną. Wątrobę yebie podobnie ale za to flaki oszczędza.
...
Napisał(a)
Ch** z metą, zrobię cykl na samym teściu, a dekę dołożę na kolejnym. Jechać na propie czy lepiej enan/cypio?
Polecane artykuły