Zmieniony przez - Daro92 w dniu 2016-04-03 19:09:56
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
No tak z 25% myślę że tam ci siedzi
Jedno ziarnko piasku moze zatrzymać klepsydrę
Jedna zbłąkana kula może zatrzymac życie
https://www.sfd.pl/gienus12__wojna_z_sylwetką_trwa.._!_-t1070946.html
...
Napisał(a)
Dzieki. Przy wzroscie 183, waga ~80kg, jak myslicie, ile powinienem jeszcze zrzucic?
...
Napisał(a)
Powiem ci tak, az bedziesz zadowolony, masz bardzo malo.masy mięśniowej , a na brzuchu fatu bardzo dużo. Redukuj ile dasz radę a później dokladaj powoli masy mięśniowej. Oczywiscie zaleznie od tego jaki masz cel na przyszłość.
...
Napisał(a)
Czy moglibyście napisać jaki mam typ budowy? Zdjęcia są umieszczone w profilu
...
Napisał(a)
Witam, mój wzrost 192 cm, waga 80 kg. Ćwiczę w domu.
Jaki jest mój procent tkanki tłuszczowej? Mam dość sporo tkanki tłuszczowej na brzuchu, szczególnie w jego dolnej części.
Jak ogólnie oceniacie moją sylwetke? Aktualnie robię treningi na masę mięśniową, a także dopasowuje pod to dietę. Mam plan by stosować dwa miesiące masy, później miesiąc redukcji i tak powtarzać ten trzy miesieczny cykl. Myślicie, że to dobry pomysł? Cel jest taki by jak najmniej zalewać się tłuszczem.
Zmieniony przez - Gatling w dniu 2016-05-07 21:57:18
Jaki jest mój procent tkanki tłuszczowej? Mam dość sporo tkanki tłuszczowej na brzuchu, szczególnie w jego dolnej części.
Jak ogólnie oceniacie moją sylwetke? Aktualnie robię treningi na masę mięśniową, a także dopasowuje pod to dietę. Mam plan by stosować dwa miesiące masy, później miesiąc redukcji i tak powtarzać ten trzy miesieczny cykl. Myślicie, że to dobry pomysł? Cel jest taki by jak najmniej zalewać się tłuszczem.

Zmieniony przez - Gatling w dniu 2016-05-07 21:57:18
...
Napisał(a)
Witam.Prosiłbym o ocenę BF , diety nie trzymam jako takiej staram się jeść porządnie przed i po treningu,jem sporo ryżu i kurczaka dziennie ale kalorii nie mam obliczonych. Jem tez czasem nie czyste jedzenie (ok 2 razy w tygodniu jakis kebab itp)
Staż prawie 3lata siłowni , teraz zacząłem street workout od 3 tygodni zrezygnowałem całkiem z ciężarów.
Wzrost 188 cm , waga 80kg. Z góry sorki za lipne pozy ale fotki były na szybko robione i są najbardziej aktualne.
Zmieniony przez - TheRun w dniu 2016-05-15 22:45:09
Zmieniony przez - TheRun w dniu 2016-05-15 22:46:06
Staż prawie 3lata siłowni , teraz zacząłem street workout od 3 tygodni zrezygnowałem całkiem z ciężarów.
Wzrost 188 cm , waga 80kg. Z góry sorki za lipne pozy ale fotki były na szybko robione i są najbardziej aktualne.

Zmieniony przez - TheRun w dniu 2016-05-15 22:45:09
Zmieniony przez - TheRun w dniu 2016-05-15 22:46:06
...
Napisał(a)
ekto myśle że 10-12% sie łapiesz
Poprzedni temat
PONOWNIE DO OCENY. (problem techniczny) 15 LAT !
Polecane artykuły