Jaki gaz do 150 zł do 80 zł
Padł wybór na zakup gazu z uwagi na bardzo częste sytuacje z nacpanymi ludźmi
wczoraj w galeri arkadia ja moją kobitka i znajomy idziemy i idzie nacpany chłop który szcza w gacie znajomy powiedział mi żebym uważał ale obszczanemu typowi się to nie spodobało zacza do nas krzyczeć „chodzie tu kur…. my odeszliśmy z nadzieją że sobie pójdzie ale on za nami
nic się złego nie działo do momentu aż nie zobaczyłem czegoś w jego ręku jak sami możecie się spodziewać nie był to telefon czy chusteczką a ostre narzędzie
i w tym momencie zacza się bieg który spowodował że chłop z nożem zacza za nami biec po 20 sekundach uciekł ale przez chwile życie przeleciało mi przed oczami
z gazem dalej bym się bał ale czuł bym się bezpieczniej
dla tego proszę o poradę jaki gaz na takie osoby
to nie pierwsza taka sytuacja
Zmieniony przez - Jan Stawicki w dniu 2026-02-18 19:47:45
Padł wybór na zakup gazu z uwagi na bardzo częste sytuacje z nacpanymi ludźmi
wczoraj w galeri arkadia ja moją kobitka i znajomy idziemy i idzie nacpany chłop który szcza w gacie znajomy powiedział mi żebym uważał ale obszczanemu typowi się to nie spodobało zacza do nas krzyczeć „chodzie tu kur…. my odeszliśmy z nadzieją że sobie pójdzie ale on za nami
nic się złego nie działo do momentu aż nie zobaczyłem czegoś w jego ręku jak sami możecie się spodziewać nie był to telefon czy chusteczką a ostre narzędzie
i w tym momencie zacza się bieg który spowodował że chłop z nożem zacza za nami biec po 20 sekundach uciekł ale przez chwile życie przeleciało mi przed oczami
z gazem dalej bym się bał ale czuł bym się bezpieczniej
dla tego proszę o poradę jaki gaz na takie osoby
to nie pierwsza taka sytuacja
Zmieniony przez - Jan Stawicki w dniu 2026-02-18 19:47:45
Krzysztof Piekarz