WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Jaki Gaz Do 150 zł do 80 ml

temat działu:

Sztuki Walki

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 175

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 4 Na forum 17 dni Przeczytanych tematów 21
Jaki gaz do 150 zł do 80 zł

Padł wybór na zakup gazu z uwagi na bardzo częste sytuacje z nacpanymi ludźmi
wczoraj w galeri arkadia ja moją kobitka i znajomy idziemy i idzie nacpany chłop który szcza w gacie znajomy powiedział mi żebym uważał ale obszczanemu typowi się to nie spodobało zacza do nas krzyczeć „chodzie tu kur…. my odeszliśmy z nadzieją że sobie pójdzie ale on za nami
nic się złego nie działo do momentu aż nie zobaczyłem czegoś w jego ręku jak sami możecie się spodziewać nie był to telefon czy chusteczką a ostre narzędzie
i w tym momencie zacza się bieg który spowodował że chłop z nożem zacza za nami biec po 20 sekundach uciekł ale przez chwile życie przeleciało mi przed oczami
z gazem dalej bym się bał ale czuł bym się bezpieczniej
dla tego proszę o poradę jaki gaz na takie osoby
to nie pierwsza taka sytuacja

Zmieniony przez - Jan Stawicki w dniu 2026-02-18 19:47:45
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17808 Napisanych postów 133396 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1467063
Obojętnie jaki, aby był żelowy i szukaj co ma najwięcej scowili, ostatnio byłem na pewnym szkoleniu i prowadzący Marek Miśko, Czuwaj
uczył jak używać, dla kobitki kup też tester aby nauczyła sieobsługiwać gaz i nim celować a nie machać jak sprayem przy malowaniu grafiti

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 4 Na forum 17 dni Przeczytanych tematów 21
Okej kupiłem walter pro secur 74 ml „chmura” dla siebie
na kanale na yt facet mówił że to to samo co sabre ale sabre ciężko dostać
a dla kobitki kupiłem strumieniowy bo taki kompromis między żelem a chmura
zazwyczaj w miejscach gdzie mogą być takie sytuacje jestem z nią więc zapewne nie będzie zmuszona tego użyć ale nigdy nie wiadomo
kupiłem też najtańszy gaz perfecta stop atak
żeby pociwiczyc na nim co i jak i zobaczyć jak to jest jak wiaterek zawieje w twoją stronę w sytuacji użycia gazu
czy będę w stanie coś zrobić czy pozbawi mnie to dalszej obrony
dzięki za odpowiedź
pozdrawiam :)
...
Napisał(a)
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Szacuny 17808 Napisanych postów 133396 Wiek 41 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1467063
pod wiatr chmury to nie radze, dobrze podobno tez jest wziąć trochę na rękę i posmarować pod oczami i nosem aby zobaczyć jakie to uczucie

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Gdzie nauczyć się Tai Chi do walki?

Następny temat

Jakie maty do treningu karate boso w stodole — półobroty, kopnięcia i pad na ziemi?

Shoty
Polecane artykuły