...
Napisał(a)
Jak w pytaniu interesuje mnie Gainerek - opakowanie 5 do 10 kg wart zakupienia - czyli wiadomo rozpuszczalność , smak, skład, jakość no i oczywiście cena ? Co polecacie ? Bo zamierzam coś zakupić ....
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
a skąd mamy to wiedzieć...
nikt nie wie jak się odżywiasz, czego brakuje w diecie a czego może być nadmiar etc
to działa w ten sposób
zdr
nikt nie wie jak się odżywiasz, czego brakuje w diecie a czego może być nadmiar etc
to działa w ten sposób
zdr
"nie znam sie na niczym co czytałem na temat ćwiczeń"
...
Napisał(a)
jw, zdecydowanie najlepszy gainer w stosunku cena-jakosc na ta chwile.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Napisał(a)
Dzieki bardzo chłopaki - więc zamawiam :) Tylko jeszcze kwestia wyboru smaku :) Hehehhe
...
Napisał(a)
Czekolada powiedasz - wiec taki samk sobie zamówię - a mieszasz to z wodą czy z mlekiem ? ile gram i ile razy dziennie no i czy w dni treningowe więcej a bez treningowe mniej ? No i czy warto dodatkowo jakies białko pić oprócz tego ?
...
Napisał(a)
Mutant Mass - to obcenie najlepiej sprzedający sie gainer.
Ma bardzo bogaty skład, zawiera 3 rodzaje ww, 10 rodzajów białka + spore dodatki zdrowych kwasów tłuszczowych.
Co do pytania kiedy?
Łykasz go zawsze w tedy, kiedy nie możesz dostarczyć posiłku, lub też posiłek, jaki jesz, jest za mały. Nie musisz w tedy jeść całej porcji (ok 260g) a np połowę (ok 130g), która i tak ma około 500 kcal.
Dobrze też wychodzi Up Your Mass z MHP, dla tych co raczej pod czas okresu budowania masy mięśniowej, boją sie o nadmiar przychodzącego sadła.
Zmieniony przez - -Szoho- w dniu 2008-11-08 12:14:49
Ma bardzo bogaty skład, zawiera 3 rodzaje ww, 10 rodzajów białka + spore dodatki zdrowych kwasów tłuszczowych.
Co do pytania kiedy?
Łykasz go zawsze w tedy, kiedy nie możesz dostarczyć posiłku, lub też posiłek, jaki jesz, jest za mały. Nie musisz w tedy jeść całej porcji (ok 260g) a np połowę (ok 130g), która i tak ma około 500 kcal.
Dobrze też wychodzi Up Your Mass z MHP, dla tych co raczej pod czas okresu budowania masy mięśniowej, boją sie o nadmiar przychodzącego sadła.
Zmieniony przez - -Szoho- w dniu 2008-11-08 12:14:49
...
Napisał(a)
Tak jak kolega powiedział gainer dodaje sie według braków w diecie. Ja cwicze zaraz przed praca wiec wtedy mi sie bardzo przydaje. Biore go zazywczaj około 100g ewentualnie dodaje jeszcze poł porcji bialka dymatize. Najlepiej miec pod reka białko i taki dobry gainer bo w razie potrzeby mozna zmieniac proporcje B/W. Towar z MHP wychodzi drogo niestety nie stac mnie by sprobowac... Ale z tego co slyszalem tez pierwsza liga. Mutant Mass tez jest oparty na vextargo wiec nie powinnien zrobic z Ciebie kluski, zreszta to i tak sprawa ogolnego bilansu kalorii. pzdr
...
Napisał(a)
Adamus, w Mutancie masz zdecydowanie większa przewagę Glukozy i Maltodekstryn, stąd spora część naszych klientów narzeka na szybki wzrost energii a po czasie jej szybki spadem.
Dlatego jest on też w takiej cenie, a nie innej
Dlatego jest on też w takiej cenie, a nie innej

...
Napisał(a)
Nom myśle że jak ktoś zapoda te 260g to moze sie tak stać
Wiadomo gainer jak gainer, ale sklad jak najbardziej komplletny. Dodaje bialko dymatize to jeszcze sa enzymy i sie zmianiaja proporcje więc myśle że nie powinno zamulać. Wiadomo cena nie jest wysoka ale na chwile obecna na rynku nie ma nic lepszego w tej cenie.

Polecane artykuły