...
Napisał(a)
Witam.Trenuje zapasy od 2 lat,styl wolny wzrost to 180cm a waga 85 mam 16 lat i nie wiem jaka sztukę walki wybrac z góry dziękuję za odpowiedź
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
O co kaman
Przecież już wybrałeś sztukę walki. Było to 2 lata temu. Wybrałeś zapasy styl wolny.
Zmieniony przez - MMA w dniu 2017-09-30 16:55:32

Zmieniony przez - MMA w dniu 2017-09-30 16:55:32
...
Napisał(a)
To Ty powinieneś wiedzieć co Cię interesuje, za Ciebie nikt tej decyzji nie podejmie. To tak jak co wybrać koszykówkę czy piłkę nożną, każdy lubi co innego.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
Zapasy jedynie w tzw MMA, w innych sztukach nie ma parteru, moze jeszcze aikido jakieś techniki obalania z zapasów się mogą przydać.
1
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
...
Napisał(a)
anubis84W BJJ NOGI....w innych sztukach nie ma parteru...
anubis84Nie trenowałeś nigdy aikido, prawda...moze jeszcze aikido jakieś techniki obalania z zapasów się mogą przydać.

1
...
Napisał(a)
Zapasy to też sport walki - bardzo dobry i ogólnorozwojowy
Przydadzą się w MMA, sportowym jiu-jitsu, sambo, judo ;);)
I futbolu amerykańskim - wbrew pozorom wiele z futbolowych bloków ma podobną biomechanikę ruchu co techniki zapaśnicze
Przydadzą się w MMA, sportowym jiu-jitsu, sambo, judo ;);)
I futbolu amerykańskim - wbrew pozorom wiele z futbolowych bloków ma podobną biomechanikę ruchu co techniki zapaśnicze
,,Ludzie chwytają za miecz, by ukoić rany na duszy, których doznali w przeszłości. I by umrzeć z uśmiechem na ustach".
...
Napisał(a)
MMAanubis84W BJJ NOGI....w innych sztukach nie ma parteru...
anubis84Nie trenowałeś nigdy aikido, prawda...moze jeszcze aikido jakieś techniki obalania z zapasów się mogą przydać.
![]()
Z Seagal'em filmy oglądałem, to prawie jak trenowanie

Polecane artykuły