nie chodzi mi o gainery, kreatyne itp. tylko o suplementy ktorych warto uzywac zaczynajac dopiero z tym sportem, jakie witaminki, mineraly itepe. czy warto na samym poczatku inwestowac np. w glukozamine zeby zapobiec ewentualnym kontuzjom? chodzi mi o taka suplementacje ktora jest uzasadniona juz od pierwszych tygodni na silce.
...
Napisał(a)
witam,
nie chodzi mi o gainery, kreatyne itp. tylko o suplementy ktorych warto uzywac zaczynajac dopiero z tym sportem, jakie witaminki, mineraly itepe. czy warto na samym poczatku inwestowac np. w glukozamine zeby zapobiec ewentualnym kontuzjom? chodzi mi o taka suplementacje ktora jest uzasadniona juz od pierwszych tygodni na silce.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wlasnie jakie konkretnie witaminki, mineraly? ZMA juz od poczatku mozna stosowac? zenszen??? jakie ma wlasciwosci i czy w aptece czy w sklepie z odzywkami?
...
Napisał(a)
witaminy - jakiś zestaw ogólny, dla mnie luxus jest ionto drink vitalmaxa
. mozes zteż kupic od razu witaminy+minerały = vigor w aptece. do tego witaminy B-complex (ostatnio ukazały sie ultimate 150 tab za 30 pare zł)

DORADCA W SUPLEMENTACJI
GG 1844256
...
Napisał(a)
to jak oplaca sie inwestowac w ZMA czy jakies tribulusy juz na poczatku(mam 22 lata)? czy vigor to najlepszy zestaw witamin jezeli chodzi o jakosc/cena? a glukozamina profilaktycznie to edobry czy zbedny zakup?
Polecane artykuły