zaczynam teraz intensywniej ćwiczyć i nasuwa się pytanie o odżywki. Co kupić na początek? Jaki gainer, białka itp? Z góry dzięki za pomoc. Moja waga 65kg.
...
Napisał(a)
Witam,
zaczynam teraz intensywniej ćwiczyć i nasuwa się pytanie o odżywki. Co kupić na początek? Jaki gainer, białka itp? Z góry dzięki za pomoc. Moja waga 65kg.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
6 miesięcy, co do gainera to wiem, ale czymś trzeba uzupełnić dietę i czymś trzeba robić masę , tylko właśnie czym?
...
Napisał(a)
Kup gainera jak go skończysz to może bedziesz mądrzejszy...bardziej doświadczony
...
Napisał(a)
mase robi sie odpowiednim treningu i nadwyzka kaloryczną z dietą oczywiscie... gainer/bialko tylko wtedy gdy nie dajesz rady dostarczyc organizmowi kcal z normalnego zarcia ;]
suple sobie odpusc narazie jeszcze przyjdzie na to czas ;)
suple sobie odpusc narazie jeszcze przyjdzie na to czas ;)
...
Napisał(a)
Oczekuje pomocy a nie odpowiedzi w stylu 2lempik3'a
autorze bys spelnial wymagania forum jakim jest obowiazkowa ankieta podczas zakladania tematu zwiazanego z dobraniem indywidualnie odzywek/suplementow, to by cie potraktowali inaczej, bardziej profesjonalnie, a tak to masz pozniej odp w stylu kup se gainera
autorze bys spelnial wymagania forum jakim jest obowiazkowa ankieta podczas zakladania tematu zwiazanego z dobraniem indywidualnie odzywek/suplementow, to by cie potraktowali inaczej, bardziej profesjonalnie, a tak to masz pozniej odp w stylu kup se gainera

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja
Kontakt: FB https://www.facebook.com/TrenerMaciolek/
IG https://www.instagram.com/tomq.bb
e-mail: [email protected]
Polecane artykuły