...
Napisał(a)
Witam, zalezy mi zeby zmniejszyc obwod w udach, a nie mam pojecia jakie robic cwiczenia zeby spalic tkanke tluszczowa z ud, oczywiscie bez przyrostu masy miesniowej. Mam prosbe do kogos kompetentnego zeby mi napisal co robic i jak czesto. Pozdrawiam S_I_M_O_N
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
Z białkiem SZTOS łatwiej zdobędziesz prawdziwie SZTOS formę!
16 porcji w opakowaniu, w tym 19g białka w 1 porcji!
Sprawdź
...
Napisał(a)
no ale przecież ty masz tylko 55
nabierz masy a pózniej zacznij sie rzezbić

nabierz masy a pózniej zacznij sie rzezbić
Rece nie pala mi sie do roboty nie bede robił za te pare złotych
...
Napisał(a)
Swiczenia aerobowe o sredniej intensywnosci przez 40-60 min, najlepeiej rowerek. Nie wiem jak reagujesz na trening z obciazeniem ale mozna dolozyc izolowane cwiczenie na czworroglowe w celu lepszej separacji, natomiast stricte masowe cwiczenia odpuscic. Ale jak masz predyspozycje do grubych ud to nie wiele zwojujesz ...
"Lepiej być kanciastym czymś, niż okrągłym niczym"
...
Napisał(a)
No to mnie pocieszyles Mawashi :( A moglbys mi konkretnie napisac jakie cwiczenia robic, tak czarno na bialym :) Obecnie mam 57cm w udzie najszerszym miejscu.
...
Napisał(a)
to te 57 to dla ciebie za dużo 

...
Napisał(a)
TAK, dla mnie to jest za duzo :( W przeciwnym wypadku nie zamieszczal bym tego tematu.
...
Napisał(a)
Hehe moze :) Ale moze tez wkoncu by mi ktos pomogl i napisal plan treningowy na nogi i nie zadawal :) Bede wdzieczny !!
...
Napisał(a)
aeroby (bieganie, steper, rowerek, 30-40min tetno max. 220 - (odjac) wiek, 3 razy w tygodniu)
Były moderator Sceny MMA i K-1 oraz elita SFD.
...
Napisał(a)
Dzieki, a co moge wykonywac w warunkach domowych ?? Bo nie posiadam zadnego sprzetu, nie liczac roweru, ale takiego szosowego :) A co do biegania to o jakiej porze dnia najlepiej ??
...
Napisał(a)
rower sam wystarczy , co do biegania to najlepiej po treningu siłowym albo z rana na czco
Polecane artykuły