Da się to na siłce zgubić bo z tego co wiem to podobno oponki i takie rzeczy to sie aerobami zrzuca wiec co mam robić? :>
...
Napisał(a)
Mam pytanie jakimi treningami moge zgubić boczki znaczy sie na wysokości pępka z Boku mam nadmiar tłuszczyku :D i przechodząc w strone tyłu tez troszke i to tylko tyle bo w frontalnej czesci brzucha mam juz niewiele.
Da się to na siłce zgubić bo z tego co wiem to podobno oponki i takie rzeczy to sie aerobami zrzuca wiec co mam robić? :>
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Rozumiem ze chodzi o podbrzusze i mięśnie boczne brzucha gdzie tłuszcz się osadza najwięcej. Ja to robie tak: Unoszenie nóg do brody 4serie po 20powtórzeń na poręczach. Do tego normalne brzuszki na ławce skośnej 3x25 i 1seria ze skrętami tułowia. Jeszcze robię skręty tułowia na twisterze do oporu aż czuję ze mięśnie są na maxa spompowane i bebzol na maxa wystaje to daje dodatkowe 3 serie od zaobserwowania tego zjawiska na spalenie tłuszczu
. Na pewno jest wiele innych metod i o wiele ciekawszych ale ta jest jak dla mnie ok i na mnie działa.
pozdro

pozdro

...
Napisał(a)
cwiczenia silowe nie spala tluszczu. przyloz sie do aerobow. tylko one zagwarantuja ci efekt, o ktory ci chodzi. oczywiscie w polaczeniu z odpowiednia dieta
TŚ, AF-TheCrew
...
Napisał(a)
aeroby+trening na brzuch (głownie skośne)
do tego dieta z 0 blansem kcal, jeżeli chcesz aby mięsnie nie poleciały za bardzo.
do tego dieta z 0 blansem kcal, jeżeli chcesz aby mięsnie nie poleciały za bardzo.
a ten co mi zmienił podpis na jestem lamerem sam jest lamerem i niech sie wali na ryj.
pozdrawiam
Polecane artykuły