SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Jak to ugryźć na tych SAA?

temat działu:

Doping

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 282

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a) Temat przeniesiony przez W Z O R EK z działu Trening dla zaawansowanych.
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 20 Wiek 1 rok Na forum 1 rok Przeczytanych tematów 2003
Witam forumowiczów. Długi czas stałem na zerze kalorycznym, nawet lekko dodatnim bilansie przez co mocno się zatłusciłem po masie, którą skończyłem w październiku. Teraz wszedłem na redukcję żeby się trochę doprowadzić do porządku. Aktualnie stosowany cykl to enan 3000mg e4d i masteron enan 200mg e4d dla lepszego ubicia. Obecnie jestem na VLCD i mam w szafce metanabol 66 tab i turanabol 40 tab(zostało z dwóch cykli). Ze spalaczy leci salbutamol apteczny 2x dziennie po 4 mg. Docelowo chce dojść do 32mg ed. Bardzo proszę o pomoc, ponieważ planuje jakoś wykorzystać tą metke i ture z głową i nie wiem jak to ugryźć. Myślałem o pojechaniu tura 30mg E0d aż do wyczerpania a potem metka 10/20mg e0d też do wyczerpania. I to i to w dni DT jako preworkaut a w DNT do śniadania. Myślę, że będzie to działać jak antykatabolik i pozwoli być dość nabitym podczas redukcji. Jak to zrobic co proponujecie bądź co byście zmienili mając te 4 środki pod ręką(Master i test bez ograniczeń). Niestety nie mogę wstawić postu na dział doping. Wyrzuca mni
1. WIEK:25
2. WAGA:88
3. WZROST:175
4. WYMIARY:
-biceps:43.5
-klatka:112
-udo:
-talia:90
5. STAŻ NA SIŁOWNI:kilka lat z przerwami
6. DIETA:VLCD
-białko:180
-węglowodany:150
-tłuszcz: 60
7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: cały czas na bombie od 2.5 roku. Leci cały czas test w zmiennych dawkach, po drodze leciała długa deka, właśnie trochę metki i tury, master
8. TRENING: split 4dni
9. CEL CYKLU: redukcja z fajnym nabiciem
10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD JEGO ZAKOŃCZENIA:
11. POZIOM BF%:25
12. TENDENCJA DO TYCIA/CHUDNIĘCIA (typ budowy): Tycia
13. STAN ZDROWIA: Dobry
14. SKŁONNOŚĆ DO ŁYSIENIA LUB POROSTU OWŁOSIENIA:Brak
15. PPM (podstawowa przemiana materii):
16. WYNIKI SIŁOWE:
-klata:
-martwy ciąg:
-przysiad:
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 93 Napisanych postów 366 Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 24942
Chłopie nie cuduj, w Twoim wieku żeby dobrze dociąć to sam test wystarczy. Ciężki trening, micha, cardio i tyle.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
krzykacz Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 20968 Napisanych postów 71580 Wiek 42 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 576806
Jeśli masz za dużo bf jak twierdzisz, master nie jest tuaj na tą chwile potrzebny. Podobnie orale które piszesz. Zostań na tst solo i redukuj stabilnie/zdrowo w dół. Na dodawanie innych środków przyjdzie czas kiedy osiągniesz zamierzony cel.

doping & zdrowie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 106256 Napisanych postów 377978 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 1710633
Nie da się być nabitym na redukcji

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

TRt dla 34 latka - prośba o drugą opinię

Następny temat

ZTH czy jest sens

Whey dubajska czekolada
Polecane artykuły