Szacuny
34
Napisanych postów
437
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1526
Obecnie moim celem jest szybkie napompowanie się, czyli wizualne powiękrzenie mięśni, tak żeby cały czas wyglądały jakby mi miały skóre rozrywać.
Chce w ciągu miesiąca się NAPOMPOWAĆ. Nie chodzi tu o nabieranie masy, owszem jak nabiore 2kg czy 5kg to nie zaszkodzi ale nie to jest celem. Celem moim jest to żeby mięśnia mi spuchły, tak że jak za miesiąc obudze się rano i zmierze sobie obwód ramienia, klatki i barków to żeby było duuuzo więcej niż obecnie.
Jestem po miesięcznej przerwie w trenowaniu a wcześniej trenowałem 3 miesiące. Chce poprostu jak najszybciej wyglądać na wielkiego przez napompowane mięśnia. Wiem że osiągnięcie tego poprzez nabranie prawdziwej masy mięsniowej trwało by ze 3 - 4 miesiące ale ja nie mam tyle czasu, musze za miesiąc wyglądać jak byk. Czyli muszę się napompować żebym wizualnie wydawał się więkrzy, wyrzeźbiony itp, choć ta rzeźba nie jest tak ważna, ważne są rozmiary. Acha z góry mówie że żadnych supli typu odżywki białkowe i kreatyna nie bede brał, więc prosze mi ich nie poradzać. Suplami zajme się za jakiś czas.
Szacuny
34
Napisanych postów
437
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1526
Dzięki monkey. Wreszcie jakaś konkretna wypowiedź. Fakt, miałem miesiąc przerwy i w tym czasie nic nie robiłem aż nagle zacząłem pakować codziennie. nie jestem otłuszczony ogólnie, jedynie mam lekką oponke na brzuchu, tj w pasie, boczki. Przydało by się je zrzucić.
Super było by gdyby wyglądać cały czas tak jak zaraz po treningu, bo zaraz po treningu to naprawde wyglądam nieźle. Wszystkie mięśnia wyraznie widać, są naprawde duże i wyglądam jakbym ważył z 10 kg więcej :)
Szacuny
2
Napisanych postów
171
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1461
możesz sobie pod skóre strzykawką wode pompować będzie wyglądać jak by cii miało rozerwać zachwile -) i pare kilo będziesz cięższy
albo tak jak koledzy radzą kup sobie pomke ale do "małego" to chociaż dziewczyna ędzie zadowolona
takie małe żarty -ale przez miesiąc to nikt nie potrafi zrobić z ciebie "byka"
pozdro
Szacuny
34
Napisanych postów
437
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
1526
Poczucie humoru to macie.
A ja liczyłem na odpowiedzi typu : " trenuj codziennie, codziennie wszystkie partie mięśni z mniejszymi ciężarami a po miesiącu mięśnia spuchną na maxa, bardziej już nie spuchną bo będą przemęczone i jak wtedy przestaniesz ostro codziennie trenować ( będziesz musiał żeby odpocząć ) to mięśnie szybko sflaczeją.
No ale widze że na słowo "napompować" wszyscy odrazu jadem rzucają.
P.S.' ktoś może mieć jakiś cel żeby za miesiąc wyglądać o wiele, wiele lepiej. może ma zdjęcia na planie filmowym, albo jeszczeco innego.
P.S." powiększyć a nie powiękRZyć, widze że jeden z kolegów jest prof hab polonistyki. NO beeez przesady, każdemu się może raz na jakiś czas wysypać.
Szacuny
1
Napisanych postów
109
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4411
Celem moim jest to żeby mięśnia mi spuchły, tak że jak za miesiąc obudze się rano i zmierze sobie obwód ramienia, klatki i barków to żeby było duuuzo więcej niż obecnie. To niech ci kumpel w te miejsca mlotkiem popuka odrazu spuchną