Szacuny
10
Napisanych postów
230
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1978
Witam!
Mam 180 cm wzrostu i waże około 76 kg. Wszystko jest spoko oprócz dużego (bardzo) brzucha. Miezyłem centymetrem tak ze przebiegał przez pempek i wyszło mi 90 cm. Jak pozbyć się tego brzucha? Dodam że zaczołem ćwiczyć kulturystycznie... tzn ciężarki i te sprawy. Co mam zrobić, albo jak go ćwiczyć? Reszta jest oki nie mam nigdzie indziej tyle tłuszczu, jak w brzuchu. I reszty nie chce odchudzać.
Proszę pomóżcie!!!
Szacuny
55
Napisanych postów
1932
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
8908
Jak masz tłuszcz tylko na brzuchu(czyli tak jak ja) to żeby się go pozbyć będziesz musiał zejść chyba do 50 kg. Ja dość szybko zrezygnowałem z redukcji jak wszystko mi szybko chudło, a brzuch wolno się zmniejszał.
Ostatnio było sporo tematów na ten temat i nie chce mi sie kolejny raz pisać tego samego. Przejrzyj kilka ostatnich tematów, a ten temat pewnie sie pojawi.
Szacuny
10
Napisanych postów
230
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
1978
Staż ćwicze gdzieś ze dwa mięsiące.... ale to były ćwiczenia nie przemyślane. Od miesiąca ćwicze metodą ATC pierwszej grupy. Kurcze raczej nie chciałbym schudnąć do 50 kilogramów :/ Są jakieś inne metody? Przeciwwskazań nie widzę, czasu mam dużo.... "Siłownie" mam w domu sztangielki, sztanga, ławka i niedługu podnośnik na ciężary do ćwiczenia pleców. Prosze pomóżcie :/
Szacuny
16
Napisanych postów
311
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
3408
Do 50 napewno nie schudniesz... sa jakies granice... zreszta na brzuch to aeroby idz do wyszukiwarki i czytaj o tym... jak chcesz jeszcze 6weidera dorzuc albo ABSII...