...
Napisał(a)
Mam do was pytanie po czym mozna rozpoznac podróbki Stanabolu 5 mg od oryginału?Procz tego ze sie nie kruszy oryginal to co jeszcze?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Mam dokladnie taki sam identyczny jak na tych zdjeciach co ą w słoiczku heh.Identyczne są.A jeszcze jedno pytanie?Jak go dawkowac narazie biore 4 dni i dawkuje 20 mg dziennie..to dobra dawka?
...
Napisał(a)
odwiedz portal Kulturystyka.pl tam masz spory artykol w dopingu na temat podrubek
OFF... :(
**EKSPERT** W DZIALE DOPING
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
Prosze o w miare szybką odpowiedz i ocene tego co dalem na zdjeciu.Z góry dzięki
...
Napisał(a)
Drogo na tej stronie

Żeby życie miało smaczek
raz omeczka
raz treniaczek
...
Napisał(a)
Nie chodzi mi czy drogo na tej stronei czy nie.Mam taki stuff i po prostu chce sie dowiedziec jak powinny wyglada oryginalne tabletki?Nie kurszą sie ta co mam czyli juz powinno byc dobrze?cos jeszcze powinny miec oryginały?
...
Napisał(a)
www.britischdragon.com inaczej ci doradzic nie umiem, choc dziwi mnie ze nikt do tej pory ci nie pomogł
OFF... :(
**EKSPERT** W DZIALE DOPING
...
Napisał(a)
Mnie tez dziwi ze nikt nie potrafi mi w tym pomóc ale cóż.Bylem jzu na stronce BD ale tam są tylko 10 mg a ja mam 5 mg i po prostu chcialem sie dowiedziec o to czy jezeli to sie nie kruszy to moge byc pewny ze to nie podróbka?głownie o to mi chodzi....
Polecane artykuły