...
Napisał(a)
Witam chciałem się dowiedzieć jak szybko można przybrać na masie bez pomocy żadnych środków troche cwicze nie zawiele w zwiazku ze swoim wiekiem 16 lat i niskim wzrostem napiszcie jak najlepiej cwiczyc aby nie obciazac kregoslupa i przybrac na masie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
rosnie sie nie od cwiczen, lecz od jedzenia.
moja rada: podstawowe zlozone cwiczenia i mnostwo jedzenia to droga do przybrania na masie.
moja rada: podstawowe zlozone cwiczenia i mnostwo jedzenia to droga do przybrania na masie.
Knowledge is a steering-wheel
Stubbornness is a fuel
6I9
...
Napisał(a)
No cwiczenia sa po to, zeby rosnac w odpowiednich miejscach
I dokladnie jak kolega powyzej - glownie cwiczenia zlozone z relatywnie duzymi ciezarami - a nie jakies izolowane jak u kulturystow w okresie przedstartowym + dodatni bilans kaloryczny i odpowiednie proporcje B/W/T.

I dokladnie jak kolega powyzej - glownie cwiczenia zlozone z relatywnie duzymi ciezarami - a nie jakies izolowane jak u kulturystow w okresie przedstartowym + dodatni bilans kaloryczny i odpowiednie proporcje B/W/T.
chwilowy
...
Napisał(a)
Duzo cwiczyc??:):) Wlasnie cwiczyc nie za duzo od godzinki do poltorej 3 razy w tygodniu... Postaraj sie stopniowo zwiekszac jedzenie... mniejsze porcje ale czesciej co 2-3 godzinki a bedzie ok:)
MASSSACRA
...
Napisał(a)
boże nie wyciągajcie takich archiwów
ibiszIBI patrz na daty ostatnich postów

ibiszIBI patrz na daty ostatnich postów
Polecane artykuły