Szacuny
1
Napisanych postów
18
Na forum
8 lat
Przeczytanych tematów
419
Witam wszystkich od 2, 5 roku (osiągi płaska 105 kg przysiad ok 110kg martwy ciąg ok 150kg podciągnięcia 20 + trenuje na siłowni mam 17 lat waże 80kg trenowałem bez diety jednak od pewnego czasu zacząłem ją stosować jest to dieta na mase jednak nie wychodzi mi to zbyt dobrze i zmieniłem zdanie że jednak duża masa nie jest dla mnie i chce tą sylwetke którą mam tylko bardzo ładnie dociętą , wiem ze panowie z street workout maja super wycięte sylwetki więc postanowiłem przerzucić się z siłowni na street woorkout ale nie za bardzo wiem jak to zrobic co prawda 4/5 muscle up robie bez schodzenia z drążka i 50 pompek na luzie ale ta siła którą zdobyłem nie przekłada sie na tą potrzebną do tej dyscypliny jaką jest street workout więc wdzięczny bym byl jeśli ktoś by podpowiedział w jaki sposób mam trenować albo nawet podał trening. waże 80kg na utrzymanie wagi mam z 3000kcal i mam plan uciąć 300 kcal czyli dieta 2700 i jak już się ładnie wytnę to dorzuce spowrotem kalorii do tych ok. 3300 to może powolutku mięśnie ruszą się do przodu jak myślicie dobry plan? obecnie w bicepsie mam 39cm chciałbym mieć 41 cm uda mi się zrobić te 2 cm więcej trenując street workout kiedy po tej wycince dorzuce troche kcal? nie pomyślcie że zalezy mi tylko na bicepsie podaje przyklad na nim bo tak najprościej :D diete dorzuce jesli ktos bedzie chciał /////// dorzucam zdj sylwetki obecnej
Szacuny
213
Napisanych postów
1557
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
24901
Totalna bzdura według mnie, Sam trenuję w wakacje SW 2 miesiące i nie zauważam żadnych spadków obwodów chyba, że w pasie :). Do tego sylwetka wizualnie się poprawia, a siła wraz z powrotem na siłownie jest taka sama jak była, a nawet większa :). Zbudujesz biceps jak i całą resztę musisz tylko wiedzieć jakie ćwiczenia wykonywać i zadbać o prawidłowe odżywianie.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
5706
Napisanych postów
73104
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
736658
Nie jest to trening, którym kształtuje się sylwetkę. W pewnym stopniu oczywiście można. Jednak to już w dużej mierze zależne jest od predyspozycji i bez wątpienia efekty treningów typowo sylwetkowych będą dużo lepsze.