2. Jak często zmieniać chwyt w podciąganiu na drążku ?
...
Napisał(a)
1.Jak zrobić przejście z redukcji na masę( chodzi mi o trening ) utrzymując cały czas duże ciężary przez cały okres trwania redukcji ? Czy należy zrobić trzy tygodnie deloadu a potem wejść na masę i rozpocząć nowy plan treningowy , po to aby ciało dostało nowe bodźce do rozwoju ? Jestem osobą średniozaawansowaną , redukcja trwa pół roku.
...
Napisał(a)
witaj
1.Jak zrobić przejście z redukcji na masę( chodzi mi o trening ) utrzymując cały czas duże ciężary przez cały okres trwania redukcji ? Czy należy zrobić trzy tygodnie deloadu a potem wejść na masę i rozpocząć nowy plan treningowy , po to aby ciało dostało nowe bodźce do rozwoju ? Jestem osobą średniozaawansowaną , redukcja trwa pół roku.
Przy wyjściu z redukcji najlepiej zadbać tylko o zmiany dietetyczne, ja bym treningu nie ruszał na razie
oznacza to, ze trening silowy wykonuj tak jak do tej pory, a redukuj tylko ilosc cardio jezlei byly wyknywane czy tez interwaly.
cialo juz samym tym, ze dostanie wiecej energii dostanie bodzca do dzialania
deload mozesz zrobic jak bedziesz czul sie zmeczony. Jednak teraz gdy kalorii przybedzie to regeneracja tez powinna sie mocno poprawic.
W ogole przez caly plan bym nie zmienial
ja trenuje tylko nachwytem, bo takie dzialanie jest najskuteczniejsze na rozwoj miesni najszerszych grzbietu, wiec jak rowzniez korzystasz z drazka w tym celu, to podciagacj sie tylko nachwytem
tutaj polecam art dotyczacy szerokosci chwytu
Przy wyjściu z redukcji najlepiej zadbać tylko o zmiany dietetyczne, ja bym treningu nie ruszał na razie

oznacza to, ze trening silowy wykonuj tak jak do tej pory, a redukuj tylko ilosc cardio jezlei byly wyknywane czy tez interwaly.
cialo juz samym tym, ze dostanie wiecej energii dostanie bodzca do dzialania

W ogole przez caly plan bym nie zmienial

ja trenuje tylko nachwytem, bo takie dzialanie jest najskuteczniejsze na rozwoj miesni najszerszych grzbietu, wiec jak rowzniez korzystasz z drazka w tym celu, to podciagacj sie tylko nachwytem

tutaj polecam art dotyczacy szerokosci chwytu
Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
Polecane artykuły