Szacuny
1
Napisanych postów
47
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
718
Witam
widzę pełno porad jak podnieść (naturalnie) poziom testosteronu w organiźmie stosuję te porady ponieważ byłem przekonany że mój pozio testosteronu jest niski ale dzisiaj doszedłem do wniosku że to nie wina teście tylko nadmiar żeńskich hormonów przez które mam budowę jaką mam (większe biodra, duży tyłek, grube uda, i wystające sutki).
Czy ktoś zna dozwolone środki na obniżenie żeńskich hormonów, mogą być farmaceutyczne w ostateczności (byle dozwolone)
Szacuny
78
Napisanych postów
8068
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
39197
ponieważ byłem przekonany że mój pozio testosteronu jest niski ale dzisiaj doszedłem do wniosku że to nie wina teście tylko nadmiar żeńskich hormonów
Chłopie nie męcz się, zrób badanie poziomu hormonów i będzie jesne.
Każdy trenujący myśli że ma za niski poziom testosteronu, nawet jak ładuje grama na tydzień!
Szacuny
1
Napisanych postów
47
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
718
a poziom żeńskiego hormonu też idziesz sprawdzić, jak tylko 27zł to super
no dobrze ale załóżmy że mam za wysoki (ale bez przesady) poziom endrogenow, co dalej będe musiał robić, głównie to zależy mi że by spalić tłusz ale kolejna redukcja nic mi nie da jeżeli będe miał dalej te same proporcje
Szacuny
8
Napisanych postów
321
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
12731
to sie dopal do kosci. cos mi tu ginkiem zalatuje... wiesz zreszta jak masz kobiece ksztalty, to mozesz nosic babskie jeansy. to ostatnio jazzy jest. wiesz jak mam strasznie opiety tylek w babskich jeansach? zazdoszcze Ci... a suty mozesz schowac zawijajac sie mocno bandazem. merlin monroe tak robila, bo miala za duze na owczesne standardy.