...
Napisał(a)
Cześć mam 20 amp. testosteronu prolongatum. Ampułki są 1 ml 0,1 g. Chciałem je wziąść 1 strzał tygodniowo. czy po tych 20 będą jakieś efekty??
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
bedzie Cie dupa bolała
lepiej cos do tego dorzucic
ktory to twoj cykl, ile cwiczysz ile masz lat??

lepiej cos do tego dorzucic
ktory to twoj cykl, ile cwiczysz ile masz lat??
...
Napisał(a)
ćwicze ok rok. mam 18 lat pierwszy cykl. A co moge do tego dożucić?? i jakich moge się spodziewac efektów
...
Napisał(a)
moj pierwszy cykl byl podobny... czyli 20 prolongatum i 10 deci.
wiesz.. rok cwiczen to stanowczo za malo... najlepiej wstrzymaj sie z koksami i zainwestuj w odzywki i diete proteinowa... i tez bedzie git :)
pzdr.
wiesz.. rok cwiczen to stanowczo za malo... najlepiej wstrzymaj sie z koksami i zainwestuj w odzywki i diete proteinowa... i tez bedzie git :)
pzdr.
...
Napisał(a)
wydaje mi się że na pierwszy cykl najlepiej sam test
Sukces to 10% talentu a 90 % pracy
...
Napisał(a)
PANOWIE!!!18 lat to naprawdę za MAŁO na koksy!!!Jak będziesz miał conajmniej 21 możesz myśleć o tych sprawach.I nie,że niech jakis tam DR.COX sobie pisze.Zaczniesz-będziesz żałował!
******D*R**C*O*X******
...
Napisał(a)
20 tyg
B-BOY17... no niby wszystko spoko ale jak juz koniecznie chcesz brac tego tescia to poszukaj sobie w wyszukiwarce na ten temat...
pzdr.

B-BOY17... no niby wszystko spoko ale jak juz koniecznie chcesz brac tego tescia to poszukaj sobie w wyszukiwarce na ten temat...
pzdr.
...
Napisał(a)
1. Zróbmy taki post - dozwolone od lat 18!
Zaniżmy próg nawet do 17 - okazyjnie.
2. Kupuj sobie 11 opakowań prolongatum rocznie - wyjdzie 330 zeta rocznie + HCG - bedzie non toper na 100mg Enanu tygodniowo!
Zmieniony przez - Uriel w dniu 2004-05-13 19:32:58

2. Kupuj sobie 11 opakowań prolongatum rocznie - wyjdzie 330 zeta rocznie + HCG - bedzie non toper na 100mg Enanu tygodniowo!

Zmieniony przez - Uriel w dniu 2004-05-13 19:32:58
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Polecane artykuły