A mam wlasnie takie pytanko. W chwili obecnej moja sylwetka jest prawie dokladnie taka, jaka bym chcial, z tym ze regularnie cwicze i ciezko na nia pracowalem. Wiem ze niedlugo czeka mniewyjazd, i przez 3 miesiace nie bede mial dostepu do sprzętu, na ktorym cwicze. Spodziewam sie ze wszystko, a przynajmniej znaczna wiekszosc mi po prostu spadnie. Wiadomo ze nie wszystko, ale ... Stad pytanie - sa moze jakies sposoby, dzieki ktorym utrzymam moja dotychczasową forme jak najdluzej bez zadnych cwiczen ? Nie chce tego wszystkiego stracic i zaczynac od nowa, niby wiadomo, 3 miechy to nie az tak dlugo, ale czasem juz 2 tyg maja wplyw na efekty, a 3 miechy to juz wogle ...
...
Napisał(a)
Na wstepie krotko - mam nadzieje, ze moze byc w tym temacie.
A mam wlasnie takie pytanko. W chwili obecnej moja sylwetka jest prawie dokladnie taka, jaka bym chcial, z tym ze regularnie cwicze i ciezko na nia pracowalem. Wiem ze niedlugo czeka mniewyjazd, i przez 3 miesiace nie bede mial dostepu do sprzętu, na ktorym cwicze. Spodziewam sie ze wszystko, a przynajmniej znaczna wiekszosc mi po prostu spadnie. Wiadomo ze nie wszystko, ale ... Stad pytanie - sa moze jakies sposoby, dzieki ktorym utrzymam moja dotychczasową forme jak najdluzej bez zadnych cwiczen ? Nie chce tego wszystkiego stracic i zaczynac od nowa, niby wiadomo, 3 miechy to nie az tak dlugo, ale czasem juz 2 tyg maja wplyw na efekty, a 3 miechy to juz wogle ...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
"sa moze jakies sposoby, dzieki ktorym utrzymam moja dotychczasową forme jak najdluzej bez zadnych cwiczen" - z całą pewnością nie ma!
Ale wyjazd nie oznacza kompletnego braku czasu na pracowanie nad sobą. w dziale domatorów masz świetny podwieszony post gdzie pokazane są ćwiczenia bez sprzętu na praktycznie każdą część ciała. nie chcesz nic stracić potraktuj to jako tymczasowy grafik. poradzisz sobie.
Ale wyjazd nie oznacza kompletnego braku czasu na pracowanie nad sobą. w dziale domatorów masz świetny podwieszony post gdzie pokazane są ćwiczenia bez sprzętu na praktycznie każdą część ciała. nie chcesz nic stracić potraktuj to jako tymczasowy grafik. poradzisz sobie.
...
Napisał(a)
Tak, ale problem w tym, ze to dosc nietypowy wyjazd. Nie bede mial dostepu do prawie zadnego sprzetu, a jesli nawet to tylko niezbedne minimum. Moze sa jakies srodki zapobiegajace spadkom ? I czy czeste bieganie albo picie alko ma tak duzy wplyw na miesnie jak wszyscy pisza ? Slyszalem np ze jak sie biega, to sie miesnie palą, nie wiem czy to prawda.
...
Napisał(a)
nieprawda, bieganie raczej pomoze Ci zachowac forme-
zarowno jesli chodzi o wydajnosc pluc,
jak i prace miesni nog.
zarowno jesli chodzi o wydajnosc pluc,
jak i prace miesni nog.
...
Napisał(a)
Prawda. Trening domatorow nie wymaga zadnego sprzetu wiec odsylam do dzialu trening w domowych warunkach tak jak kolega juz wyzej pisal ale chyba to przeoczyles i tam szukaj planu w postach podwieszonych.
pozdrawiam
pozdrawiam
Człowiek mógłby żyć samotnie przez całe życie,
ale o ile sam potrafiłby wykopać sobie grób ,
musiałby mieć kogoś kto go pochowa.
...
Napisał(a)
Jaki znowu trening w domowych warunkach ?! Jak robie serie na klatke np 70kgx6 seri x 10 powtorzen to co, moze mam pompki robic ?
...
Napisał(a)
Polecane artykuły