...
Napisał(a)
Witam. po kilku miesiącach ćwiczeń stwierdziłem ze chcę zrzucić zbędny tłuszcz, bo jestem zalany. ludzie z działu trening już pomogli mi ułożyć plan treningowy na rzeźbę. Teraz potrzebuję informacji na temat supli. ogólnie od 2 miesięcy biorę aminokwasy BCAA i w dni treningowe podane jest 10g przed i 10g po treningu. A ja po treningu od razu wskakuje na rowerek stacjonarny i śmigam 30-40 minut. I teraz nie wiem czy dawkę po treningową brać po treningu siłowym ale przed aerobami czy po wszystkim. A druga sprawa to taka ,ze mam akurat w domu kreatyne, monohydrant 1250 mega caps z Olimpu. I czy opłaca się ją w ogóle brać podczas redukcji tkanki tłuszczowej przy treningu na rzeźbę? Np po to by podczas spalania tłuszczu zwiększyć czy chociaż nie stracić mięsni, no i jak tą kreatyne brać. Z góry dziękuje
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
redukcja na cyklu z kreatyną to b.dobry pomysł i coraz cześciej stosowany
co do bcaa - to daj przed siłowym i przed aero
po aero posiłek po treningowy
jak cie stac możesz odrazu po aero też dać bcaa
zdr
co do bcaa - to daj przed siłowym i przed aero
po aero posiłek po treningowy
jak cie stac możesz odrazu po aero też dać bcaa
zdr
...
Napisał(a)
kreatynke tak jak jest na opakowaniu ? czyli 4 kpsy(5g) na czczo z rana i 4 kapsy po treningu i teraz siłowym czy po aerobach ?
...
Napisał(a)
Aha dobra czyli w DNT tylko dawka z rana. I to pytanie może głupie, ale dziś zaczynam cykl , za godzinę idę na siłkę, a dziś nie brałem rano kreatyny bo pewien nie byłem, więc brać dziś dawkę potreningową czy to tylko strata i do jutro odłożyć? a i czy powinienem pić dużo wody podczas cyklu z kretyną?
...
Napisał(a)
pij tyle ile potrzebujesz , kreatyna nie bedzie dawala warunkow twojemu pragnieniu
Polecane artykuły