...
Napisał(a)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
najlepiej ćwicz wszystko
jeśli chcesz mieć więcej w klacie to przykładaj się bardziej do ćw na najszerszy grzbietu i klate
Zmieniony przez - dookołaśw w dniu 2009-11-16 20:07:17

jeśli chcesz mieć więcej w klacie to przykładaj się bardziej do ćw na najszerszy grzbietu i klate

Zmieniony przez - dookołaśw w dniu 2009-11-16 20:07:17
...
Napisał(a)
A co zrobić żeby wyglądać jak dzik i mieć ogromną szkatułe?
i jak zmasować mięśnie międzyżebrowe

i jak zmasować mięśnie międzyżebrowe
Nawet 100 tabletek mety nie zastąpi dobrej diety!!!
...
Napisał(a)
Chodzi o to, że klata bokiem prezentuje się super, jednak obwód jest dość marny i właśnie - zastanawiam się czy nie zrobić priorytetu na czworoboczne, które zawsze trochę odpuszczałem (problemy z dostępem do sprzętu).
...
Napisał(a)
Nie wiem dlaczego ale zawsze mnie rozbrajały tego typu pytania...Oczywiście pytanie prawidłowo zadane, ale mocno ogólne
Jak na dział dla zaawansowanych.
Pamiętaj, że ćwicząc zbyt intensywnie, nie zrobisz nic. Po prostu masuj, miej dobry trening klaty i pleców, to i obwody ci się zwiększą. pozdr

Pamiętaj, że ćwicząc zbyt intensywnie, nie zrobisz nic. Po prostu masuj, miej dobry trening klaty i pleców, to i obwody ci się zwiększą. pozdr
...
Napisał(a)
Po prostu jest tu dylemat ile odpowiedzialności za obwód w klatce ma rozrost piersiowego a ile czworobocznego. Niby sie mowi ile masz w klacie a tak naprawdę, większość tego wymiaru to rozbudowane boczne aktony mięśni pleców
...
Napisał(a)
Dużą rolę odgrywają te grupy mięśni-Piersiowe mniejsze i większe, najszersze grzbietu, czworoboczne[środkowa część] no i w pewnym stopniu też mięśnie zębate.
...
Napisał(a)
łatwiej by było powiedzieć jak by było zdjęcie...
Poprzedni temat
trening brzucha na drążku, kolejność ćwiczeń
Następny temat
ocena FBW do georgu,rion10,_IvErSoN i reszty expertow
Polecane artykuły