Szacuny
16
Napisanych postów
146
Na forum
7 lat
Przeczytanych tematów
2949
Siema.
Chciałbym się poradzić jaką przed treningówkę kupić jako moją pierwszą,
Zależy mi na masie, sile, pompie i pobudzeniu
Na początek nie chce nic strasznie mocnego.
Myślałem nad kilkoma suplami głównie nad :
Olimp Massacra - 99zł (głównie chce kupić dlatego że są podzielone opinie)
Trec S.A.W.400g - 109zł - (nie wiem czy pójdzie mi po niej w masę)
Dietę i trening mam ułożone.
PS. Przed treningówkę chce jako dodatek do pozostałych supli czyli, Białka, Witamin i Monohydratu.
Na siłownie chodzić będę 3 razy w tygodniu.
Szacuny
93
Napisanych postów
13335
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
52401
"Olimp Massacra - 99zł (głównie chce kupić dlatego że są podzielone opinie) Trec S.A.W.400g - 109zł - (nie wiem czy pójdzie mi po niej w masę) " Ciekawą masz argumentacje. Jedno.. bo są podzielone opinie? No są różne, ale od siebie dodam - nie kupuj
A drugiego - czy Ci pójdzie w masę..hm... ciekawe Wiesz do czego służą przedtreningówki?
Ja też bym Ci proponował tani zestaw AAKG (sfd lub nitro caps activlabu) i do tego kofeina (trec/scitec) Pzdr
Szacuny
10791
Napisanych postów
47467
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
57816
kazdy radzi co innego i co tu zrobic... kazdy radzi kofeine jakby nie wiedzial jak tojest ze ktos chce w koncu sprobowac czegos nowego hehehe wiekszosc juz poo przygodzie z mesomorphem a koledze radza kofeine hehehe-moje zdanie-na pierwsza przygode z przedtreningowkami Twoj wybor jest jak najbardziej trafny-polska polka niezbyt mocne a ale calkiem niezle,uwzglednilbym tez nitrobolon energizer
Szacuny
10791
Napisanych postów
47467
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
57816
ale chce sprobowac przedtreningowki a wszyscy mu radza zeby sobie kofeine lyknal albo kawusie wypil hehehe niech sobie sprobuje slabego cuda to dobrze wplywa na motywacje i moraleo to chodzi przeciez w przedtreningowkach-o komfort treningowy
Zmieniony przez - adamur w dniu 2012-08-28 09:47:59