Silna wola wszystko Zdoła :)
...
Napisał(a)
Witam! Chciałbym się dowiedzieć czy spożywanie dużej ilości jajek ma jakieś negatywne skutki, a głównie chodzi mi o Bezpłodność.* Pozdrawiem *
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
etam ja jem 10 jajek dziennie i git,mam paru znajomych co ze wzgledu na cene jedza to jako glowne zrodlo bialka od paru lat,tez z 10 dziennie w 2 posilkach i zdrowe byki
...
Napisał(a)
no nie no...chyba zartujesz z tym pytaniem...
'
P.
'
P.
soap won't wash away your shame.
...
Napisał(a)
nie bój się, nic Ci nie grozi, przy zbyt dużej ilości spożytych jajek, tymbardziej na Twoją płodność...
zaszkodzć Ci może jedynie salmonella ewentualnie
zaszkodzć Ci może jedynie salmonella ewentualnie

...
Napisał(a)
z tego co wiem "jajka" wlasnie gwarantuja Ci plodnosc, sprobuj sobie obciac i zobaczysz ze mialem racje

2
http://www.smoczyjezdzcy.pl - Smoczy Jeźdźcy - darmowa gra MMORPG w przeglądarce - polecam!
...
Napisał(a)
Sachem:
...
Dałbym SOGa ale nie mogę
Tyle, że same jajka nie wystarczą... potrzebny jest jeszcze transporter (taaaak to tak jak z kreatyną..).. Tyle, że przy kreatynie transportrem jest insulina to tutaj wystarczy....
parówka
pozdro
Zmieniony przez - Ripper14 w dniu 2005-01-17 01:12:14

Dałbym SOGa ale nie mogę

Tyle, że same jajka nie wystarczą... potrzebny jest jeszcze transporter (taaaak to tak jak z kreatyną..).. Tyle, że przy kreatynie transportrem jest insulina to tutaj wystarczy....
parówka

pozdro

Zmieniony przez - Ripper14 w dniu 2005-01-17 01:12:14
Smerfujący Moderator
...
Napisał(a)
Sachem przez Ciebie mięśnie brzucha wyrobie sobie
Zmieniony przez - zakrześ w dniu 2005-01-17 07:12:44

Zmieniony przez - zakrześ w dniu 2005-01-17 07:12:44
jeżeli pomogłem , Ty pomósz mi wejdz w link i się zarejestruj http://www.AWSurveys.com/HomeMain.cfm?RefID=krzakzak
...
Napisał(a)
spożywanie jajek nie ma niegatywnych skutków poza wzmożonym popędem płciowym (cynk)
.Podwyzszonego cholesterolu też sie nie bój ,spokojnie możesz 5 jajek całych wcinać 

...
Napisał(a)
Nie ma sie czym przejmować. Teraz jest tyle klinik leczących bezpłodność że...
...
Napisał(a)
Nie wiem czy to od tego , ale albo mi sie wydaje albo
, ale odkad zaczelem jesc dziennie po 5-6 jajek ... moje wlasne zrobily sie jakby mniejsze
, ale albo mi sie wydaje albo to nie od tego
Nie pisalbym tego , jednak gdzies juz kiedys kiedys wlasnie czytalem na necie ze ktos mial podobnie po duzych ilosciach jajek

Nie pisalbym tego , jednak gdzies juz kiedys kiedys wlasnie czytalem na necie ze ktos mial podobnie po duzych ilosciach jajek

Sztuka zycia polega na tym by Umierac Młodo ... Ale tak Pózno jak to tylko mozliwe ...
Poprzedni temat
Fenyloalanina- co za dużo to nie zdrowo..
Następny temat
Dieta na zmiana przemiany materi do oceny
Polecane artykuły